DOLAR 32,5242 % 0.19
EURO 34,6136 % 0.06
GRAM ALTIN 2.490,68 % 0,17
ÇEYREK A. 4.072,27 % 0,17
BITCOIN 2.103.041 0.208
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahir Ünal’dan Elbistan’a Teşekkür

Son Güncelleme :

09 Kasım 2015 - 8:01

/ kez okundu.
Mahir Ünal’dan Elbistan’a Teşekkür
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ünal, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Güngör’le Ekinözü, Nurhak, Elbistan, Afşin ve Göksun ilçelerini ziyaret etti.

Partisinin Elbistan ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi önünde düzenlenen etkinlikte konuşan Ünal, bal yapan arı olarak nitelendirdiği AK Parti’yi milletin de kovansız bırakmadığını söyledi.

1 Kasım’da bu devleti yönetecek olan meşru gücün milletin kendisi olduğunu herkesin kabul ettiğini vurgulayan Ünal, milletin dışında devleti yönetecek hiçbir gücün olamayacağının sandıkta milletçe tescil edildiğine dikkat çekti.

90 yıldan beri bu ülkede devletin kim tarafından yönetileceğinin kavgasının bulunduğunu ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

“Millet, her seferinde sandıkta adamını seçiyor. Milletin adamları Ankara’ya gidiyor ama Ankara’nın o karanlık koridorlarında, labirentlerinde milletin iradesi gasp ediliyordu. Kim tarafından? Devletin belli noktalarını ele geçirmiş güç odakları tarafından. Sivil bürokrasi, askeri bürokrasi, medya, sözde aydın niteliğini taşıyan bir kısım kesimler, maalesef bir kısım iş dünyasından sermaye sınıfı, devleti, millete rağmen yönetiyor idare ediyordu. Siyaseti kendi eliyle dizayn ediyordu. 13 yıldan beri biz neyin mücadelesini verdik. Bunların olmamasının mücadelesini verdik. 7 Haziran’dan sonra bunlar umutlandılar. ’13 yıllık mücadelemizde başarma noktasına geldik, ha gayret’ dediler. 7 Haziran’dan sonraki saldırılar Türkiye Cumhuriyeti tarihinin hiç bir döneminde yaşanmadı. IŞİD’i, D-HKPC ve PKK’yı harekete geçirdiler. Yetmedi o terör örgütüne medyadan destek sağladılar. Yetmedi aydın desteği sağladılar. Yetmedi uluslararası destek sağladılar.”

“1 Kasım’da AK Parti’yi seçmeyin. 1 Kasım’da AK Parti’yi seçerseniz bu ülkede iç savaş çıkar” diyenlere karşı irfan sahibi milletin sandıktan şaşmaz terazisinin 2 Kasım sabahı her kesimini yüzünün güldüğünü vurgulayan Ünal, milletin sandıkta gereğini yaparak, “Bu devlet benim devletimdir. Bu devletin kim tarafından irade edileceğine sandıkta ben karar verir, kimler tarafından idare edileceğime sandıkta ben karar veririm” dediğini belirtti.

Bu devletin kim tarafından yönetileceğinin millet tarafından belirlendiğine dikkat çeken Ünal,“Artık devleti ele geçirme mücadelesinden paralelcisi de de vazgeçsin, medya patronları da, iş dünyasında sivil toplum örgütü adı altında örgütlenenler de vazgeçsin” diye konuştu.

Ünal, kendilerine “gerilim oluşturmayın bu ülkeyi kutuplaştırmayın” diyenleri, milletin iradesine teslim olmaya davet etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.