DOLAR 32,4678 % 0.17
EURO 34,5126 % 0.03
GRAM ALTIN 2.473,51 % -0,39
ÇEYREK A. 4.044,19 % -0,39
BITCOIN 2.099.255 -5.852
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK’TEN POLİS TEŞKİLATINA ANLAMLI MESAJ

Son Güncelleme :

10 Nisan 2016 - 13:35

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK’TEN POLİS TEŞKİLATINA ANLAMLI MESAJ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türk Polisinin 171 yıllık tarihiyle sadece ülkemizin değil dünyanın da en seçkin güvenlik güçlerinden biri olduğunu kaydetti.

Başkan Mahçiçek, Türk Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Türk polisinin, ülkede asayişin sağlanması, vatandaşın huzur ve güvenliğinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat görev başında olduğunu kaydeden Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Köklerini milletimizin gönlüne salan, dallarıyla bütün yurdu kaplayan, şan ve şeref dolu mazisiyle ulu bir çınarı andıran Türk Emniyet Teşkilatımız 171 yaşında. Vatanın korunması, ülkemizde huzur ve güven ortamının temini için görev yapan tüm polis kardeşlerimin bu anlamlı gününü kutluyorum.

Her geçen gün kendini yenileyen, evrensel hukuk kuralları ve temel insan haklarından ayrılmadan milletine hizmet eden Türk Polisi, artık sadece ülkemizin değil, dünyanın da en seçkin güvenlik güçlerinden biri olmuştur. Özellikle terörle mücadelede gösterilen başarılar, polisimizin bugünkü geldiği noktayı göstermesi açısından önemlidir. Milletimizin övünç kaynağı olan polisimiz hem temel insani değerlerden kopmadan, hem de feraset ve kararlılıkla bölücü örgütü mensuplarına ağır darbeler indirmektedir.İnşallah güvenlik güçlerimizin bu mücadelesinin sonunda terör belası da tamamen ortadan kaldırılacak ve ülkemizin her köşesi huzur adasına dönüşecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yıldönümünü tebrik ediyor, görevleri esnasında şehit olan tüm polis kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.