DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK’TEN KANDİL KUTLAMASI

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2015 - 6:57

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK’TEN KANDİL KUTLAMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te katlanan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının Kadir Gecesiyle birlikte doruk noktasına ulaştığını ifade eden Mahçiçek, bin aydan daha hayırlı olan bu gecede tüm duaların kabul edilmesi temennisinde bulundu.

Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun en üst seviyeye ulaştığı Ramazan-ı Şerif’in artık son günlerine yaklaşmanın burukluğu içerisindeyiz. Tuttuğumuz oruçlarla, birlikte açtığımız iftarlarla,sevgi ve kardeşliğimizin daha da pekişmesi için gayret gösterdik. Tüm feyziyle idrak etmeye çalıştığımız Ramazan ayında şimdi, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesinde tüm duaların kabul edilmesini diliyoruz. Karanlığın yerine aydınlığı, savaşın yerine barışı, şiddet ve zulmün yerine hukuk ve adaleti, kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü öneren yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı bu gecenin feyzinden ve ecrinden en iyi şekilde istifade edelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesini kutluyor, bu gecenin yüzü suyu hürmetine tüm İslam Coğrafyasına barış, kardeşlik ve mutluluğun egemen olmasını diliyorum.”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.