DOLAR 32,5917 % 0.23
EURO 34,8134 % 0.42
GRAM ALTIN 2.419,42 % -0,55
ÇEYREK A. 3.955,76 % -0,55
BITCOIN 66.086,35 0.252
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK’TEN EROĞLU’NA AÇIK DESTEK

Son Güncelleme :

06 Nisan 2015 - 6:44

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK’TEN EROĞLU’NA AÇIK DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“Eroğlu’nu federasyon başkanı olarak görmek istiyoruz’

Kahramanmaraş merkez ilçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Şeref Eroğlu’nu Güreş Federasyonu Başkanı olarak görmek istediklerini bildirdi.

Mahçiçek, 8 Nisan’da Ankara’da yapılacak olan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde hemşehrimiz Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi Şeref Eroğlu’nu desteklediklerini kaydetti.

Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Milli güreşçimiz Şeref Eroğlu, bugüne kadar elde ettiği şampiyonluklarla medarı iftiharımız oldu, hepimizin göğsünü kabarttı. Katıldığı birçok şampiyonada İstiklal Marşımızı okutup, ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırdı. Şeref kardeşimiz minderde elde ettiği başarılarını şimdi de federasyon başkanı olarak devam ettirmek istiyor. Çıktığı bu yolda başarılar diliyor, dualarımızın kendisiyle birlikte olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Milli Güreşçimiz Şeref Eroğlu, 1990 ila 2008 yılları arasında katıldığı, 27 şampiyonada elde ettiği 15 şampiyonlukla hepimizin göğsünü kabartmıştı. Eroğlu, en genç Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan güreşçimiz olarak da tarihe geçmişti

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.