DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK’TEN BAYRAM MESAJI

Son Güncelleme :

16 Temmuz 2015 - 15:23

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK’TEN BAYRAM MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“BAYRAMDA GÖNÜLLER YAPALIM, SEVELİM SEVİLELİM.. KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRELİM”

Kahramanmaraş merkez ilçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bayramda gönüller yapalım, sevelim sevilelim.. Kardeşliğimizi pekiştirelim” ifadelerini kullandı.

Mesajında mübarek Ramazan ayının kutsiyetine ve bayramların önemine değinen Başkan Mahçiçek, tüm İslam dünyasının huzur ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu. Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, barış ve kardeşlik tohumları ektiğimiz çok özel günlerdir. Dolayısıyla bizler de bu rahmet günlerinde Yunus’un mısralarını, Mevlana’nın söylemlerini hayatımıza yansıtarak gönüller yapmaya, dargınlıkları bir kenara bırakmaya ve birbirimizle kucaklaşmaya gayret edelim.

Bilindiği gibi biz de Onikişubat Belediyesi olarak On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te vatandaşlarımızın gönlüne girmeye talip olduk. Hemen her gün düzenlediğimiz iftar programları ile onbinlerce vatandaşımızla aynı sofra etrafından kenetlendik. Komşuluk bilincimizi geliştiren, bizleri birbirimize daha da yaklaştıran çok güzel etkinliklere imza attık. Bizleri yalnız bırakmayan, ekmeğimizi paylaşan hemşehrilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice Ramazanlarda birlikte iftar yapmayı yüce Allah’tan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bu ulvi günlerin; kan ve gözyaşının hüküm sürdüğü Suriye, Irak, Doğu Türkistan, Filistin gibi İslam coğrafyalarına huzur getirmesini rabbimizden niyaz ediyorum. Ramazan bayramımız mübarek olsun.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.