DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILADI

Son Güncelleme :

03 Eylül 2018 - 12:23

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Yüksek Öğretim Kurumları Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından meslek hayatlarına bir adım atmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelere yerleşme ve kayıt heyecanı bugün başladı. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te öğrencilerin heyecanına ortak olmak ve Kahramanmaraş’ı tanıtmak adına Sütçü İmam Üniversitesi’ne Onikişubat Belediyesi tarafından kurulan stantlarda öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Gençlerle tek tek sohbet eden Başkan Mahçiçek öğrencilere meşhur Maraş dondurması ikramında bulundu. Ayrıca Kahramanmaraş’ın şanlı zaferini anlatan İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı filmini ve kitabını da öğrencilere hediye eden Başkan Mahçiçek “ gençlerimiz memleketimizin şanlı zaferler kazandığının farkında olarak, memleketimizin kahramanlık unvanının nasıl alındığı ve ne kadar özel bir şehirde yaşadıklarının farkına varsın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Onikişubat Belediyesi’nin bölgesinde verdiği hizmetleri tanıtmak adına yüzme havuzları ve diğer aktif faaliyetler hakkında da bilgiler veren Başkan Mahçiçek, gençlerin Kahramanmaraş’ta sosyal, kültürel ve eğitim alanında verimli zaman geçirebileceklerini belirtti.

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek “Bugün üniversitelerimizde kayıtlar başladı. Kayıtlara gelen öğrencilerimize, evlatlarımıza hem Kahramanmaraş’ımızı tanıtalım istiyoruz hem de Onikişubat Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte öğrencilerimize hoş geldin demek için buradayız. Kahramanmaraş’ın güzelliklerini yakın zamanda öğrencilerimiz keşfedecek ve seveceklerdir. Öğrencilerimizin burada kendilerini en verimli şekilde geliştirmelerini istiyoruz. Yerel yönetimler olarak bu kabil konularda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Onikişubat Belediyesi olarak verdikleri eğitim hizmetlerinin karşılığını fazlasıyla aldıklarını ve aldıkları sonuçlardan dolayı gururlandıklarını belirten Başkan Mahçiçek “Biliyorsunuz ki, bizler bu sene Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde üniversiteye hazırlık kursları verdik. Ve ne mutlu bize ki, emeğimizin karşılığını kat ve kat alarak, üstün başarı sağladık. 2400 öğrenci içerisinde %70 oranlarında başarı sağladık. Ortaokul takviye kurslarımızda yine %81 oranında başarı sağladık. Bir taraftan eğitim odaklı bir taraftan da reklam ve tanıtım faaliyetleri ile memleketimizin güzelliklerini göstermeye gayret ediyoruz. Eğitim döneminin başında bugün kayıtlarını gerçekleştiren kardeşlerimize hoş geldiniz diyor, eğitim yıllarında da gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.