DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK İLAHİYATÇILARI KONUK ETTİ

Son Güncelleme :

17 Mayıs 2015 - 15:32

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK İLAHİYATÇILARI KONUK ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Nübüvvet ve Medeniyet Sempozyumu” dolayısıyla Kahramanmaraş’a gelen İlahiyatçı akademisyenleri konuk etti.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan öğretim görevlileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Mahçiçek, “Nübüvvet ve Medeniyet” konulu sempozyumun önemine değindi. Bu tür akademik çalışmaların yol gösterici olduğuna dikkat çeken Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Nübüvvet ve Medeniyet konulu sempozyum dolayısıyla sizleri misafir etmekten, bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Ben inanıyorum ki bu kabil sempozyumlar ülkemizin geleceğinde yol gösterici çalışmalar olarak yerini alacaktır. Bu çalışmanın hem ülkemize hem de bizlere yol gösterici nitelikte olacağından eminim. Umarım ve temenni ederim ki yakın bir zamanda tekrar birlikte oluruz. Sizlerle birlikte olmaktan son derece bahtiyarım. Ayrıca ben de bir İmam Hatipli olduğum için İlahiyat Fakültelerinin bizim yanımızda yeri apayrı. Bu nedenle de çok mutlu olduk. Hepiniz şehrimize hoş geldiniz.”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in de katıldığı programda, Din İşleri Yüksek Kurulu eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Saim Yeprem ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Süleyman Toprak’a hediye takdim edildi. Yeprem’in ödülü Milletvekili Sağlam, Toprak’ın ödülü ise Başkan Mahçiçek tarafından verildi.

ila 7 ila 1 ila 2 ila 4 ila 6

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.