DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.105.590 -0.972
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek, iftar programlarını Muhtarlar ile devam ettirdi.

Son Güncelleme :

09 Haziran 2016 - 10:04

/ kez okundu.
Mahçiçek, iftar programlarını Muhtarlar ile devam ettirdi.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK:

“MAKAMLAR, MEVKİLER GELİP GEÇER. ÖNEMLİ OLAN DOSTLUKLARDIR, GÖNÜL BAĞLARIDIR”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Makamlar, mevkiler gelip geçer. Önemli olan dostluklardır, gönül bağlarıdır” dedi.

Başkan Mahçiçek, iftar programlarını Mahalle Muhtarları ile devam ettirdi. Çamlıca Restourant’ta düzenlenen programda ilçe sınırları içerisindeki muhtarları ve eşlerini konuk eden Mahçiçek, “Şükürler olsun. Rabbim bizlere bugünleri gösterdi ve yine bir Ramazan’da hep birlikteyiz. İnşallah eşlerimizle, çocuklarımızla, aile efradımızla nice Ramazanlara erişiriz” diye konuştu.

Renkli görüntülere sahne olan iftar programına eşlerini getirmeyen muhtarlara da takılan Başkan Mahçiçek, “Hanım kardeşlerimizi getirmeyen muhtarlarımıza ceza yazacağız. Nasıl ceza yazacağız biliyor musunuz? Şimdi hanım kardeşlerimizi getiren muhtarlarımızın mahallelerine daha çok hizmet getireceğiz. O zaman bundan böyle artık unutmayız. Yani o ihmalkarlığı artık yapmayız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Makamların gelip geçici olduğunu belirten Mahçiçek, önemli olanın ise kalıcı gönül köprüleri kurmak olduğunu söyledi. Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı: “Allah hepinizden razı olsun. Bizim muhabbetimiz, dostluğumuz gönüldendir. Yani kardeşlerimizi, muhtarlarımızı, temsilcilerimizi gönülden seviyoruz. Dolasıyla Cenab-ı Hak inşallah ömür verdiği sürece bu gönül bağını da bu muhabbeti de inşallah kopartmayacağız. Böyle dua ederiz. Böyle temenni ederiz. Makamlar mevkiler gelip geçer değerli kardeşlerim. Muhtarlıklarda biter, başkanlıklarda biter. Ama kalıcı olan dostluklardır, gönül muhabbetidir. O muhabbetimiz inanıyorum ki hiç eksilmeyecektir. Tekrar davetimize icabet ettiğiniz için, bizleri onurlandırdığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Hepinize tekrar hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda hep birlikte dua edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.