DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Maganda Kurşunu Öldürüyordu

Son Güncelleme :

28 Ağustos 2017 - 13:15

/ kez okundu.
Maganda Kurşunu Öldürüyordu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 24 yaşındaki genç, göğsüne yorgun kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 24 yaşındaki genç, göğsüne yorgun kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, geçen Cuma günü ilçeye bağlı Beyceğiz Mahallesi Hacıbey Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda; evinin önünde mangal yapan 24 yaşındaki Adem Güldağ’ın göğsüne nereden geldiği belli olmayan yorgun kurşun isabet etti. İlk önce taş değdiğini zanneden Güldağ ağrıyan yerden kan geldiğini görünce ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Güldağ’ın kalbinin üzerinden 9 milimetre çapında tabanca kurşunu çıkarıldı.

Yoğun bakımdan çıkarılan Güldağ, “Evimizin bahçesinde akrabalarımızla birlikte mangal yapıyorduk. Bahçede ben babam ve teyzemin oğluyla ayakta duruyorduk. Bu esnada ne olduğunu anlayamadığım bir şey kalbimin üzerine çarptı. Acıyla yere eğildim ve kontrol ettiğimde elime kan bulaştığını gördüm. O sırada ben bayılmışım, ailem beni hastaneye götürmüş. Ameliyata girdim. Kurşun kalbime yakın yere kadar saplanmış. Bu maganda olaylarının artık bitmesini istiyoruz. Yetkililer tarafından düğünlerde silah sıkan şahıslara caydırıcı ceza vermesini bekliyoruz” dedi.

Baba Veli Güldal ise oğlunun acı çektiğini gördüğünü ifade ederek, “Taş değdi diye düşündüm. Etrafa sapanla taş atan var mı diye baktım. O arada oğlum elini göstererek kan geliyor deyince hastaneye gittik. Ameliyatta bir adet tabanca mermisi çıktı. 13 adet dikiş atıldı. Yetkililere davacı olduğumuzu belirttik. Bu olayla alakası bulunan şahısların en kısa zamanda yakalanması istiyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.