DOLAR 32,4678 % 0.17
EURO 34,5126 % 0.03
GRAM ALTIN 2.473,51 % -0,39
ÇEYREK A. 4.044,19 % -0,39
BITCOIN 2.099.255 -5.852
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Madeni Paraları Böyle Çaldılar

Son Güncelleme :

09 Şubat 2015 - 15:21

/ kez okundu.
Madeni Paraları Böyle Çaldılar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta pide ve lahmacun fırınına giren 2 kişi, sadaka kutusu ile yazar kasadaki toplam 500 lirayı çalıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde Egemenlik Mahallesi’nde meydana geldi. Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde bulunan 33 yaşındaki Abdullah Solak’a ait pide ve lahmacun fırınına gece saatlerinde giren kimliği belirsiz tabancalı 2 kişi, iş yerindeki sadaka kutusu ile yazar kasa çekmecesindeki toplam 500 lirayı çaldı. Sabah iş yerini açınca olayı fark eden Abdullah Solak, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İş yerinde hırsızlık yapıldığını anlayan Solak’ın ihbarı üzerine fırında inceleme yapan polisler, güvenlik kameralarının da saniye saniye kaydettiği hırsızlık olayının şüphelisi 2 kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

İş yerinin şimdiye kadar 3’üncü kez soyulduğunu belirten Abdullah Solak, şunları söyledi:

“Akşam işimizi bitirdik ve temizliğin ardından iş yerini kapatıp evimize gittik. Bizden sonra içeriye girmişler. Elinde silahla iş yerinde sağı solu iyice inceliyorlar. En sonunda da sadaka kutusunu kırıp yazarkasa çekmecesindeki madeni paralarla birlikte toplam 500 lirayı alıp gidiyorlar. Bu 3’üncü hırsızlık olayımız. İnşallah polislerimiz failleri yakalayıp adalete teslim eder.” – Kahramanmaraş

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.