DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
GRAM ALTIN 2.443,36 % 0,29
ÇEYREK A. 3.994,89 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Lpg Dolumu Sırasında Sigara Yaktı Otomobili Alev Aldı

Son Güncelleme :

20 Eylül 2015 - 15:09

/ kez okundu.
Lpg Dolumu Sırasında Sigara Yaktı Otomobili Alev Aldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bir benzin istasyonunda gaz dolumu sırasında sürücüsünün sigara yaktığı iddia edilen otomobil bir anda alev aldı. Yangın sırasında otomobil içerisinde panikleyen sürücü ve yanındaki eşi ağır yaralandı.

Olay, Onikişubat İlçesi Doğukent Mahallesinde bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Mehmet Edikli yönetimindeki 46 HV 223 plaklı otomobiliyle gaz dolumu için benzin istasyonuna giriş yaptı. İddiaya göre otomobil sürücüsü Mehmet Edikli gaz dolumu sırasında sigara yaktı. Sigarasını yakmasıyla bir anda otomobil alev aldı. Bir anda alev topuna dönen otomobil içerisinde bulunan MehmetEdikli (59) ve yanında bulunan eşi Hayriye Edikli (61) paniğe kapıldı. İtfaiye ekipleri ve istasyon çalışanlarının müdahalesiyle otomobilden çıkarılan sürücü ve eşi, yapılan ilk müdahalenin ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yangın esnasında istasyon çalışanları Mustafa Armut (27) ile İbrahim Kahveci (28) hafif yaralanırken, hastaneye kaldırılan Mehmet Edikli ve eşinin vücudunun yüzde 40 oranında yandığı ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Yangın ihbarı sonrası olay yerine kısa sürede ulaşan Kahramanmaraş itfaiye ekipleri, otomobildeki yangının istasyona sıçramasını önleyerek olası bir felaketin önüne geçti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.