DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Liste bende şaşkınlık yaratmadı

Son Güncelleme :

15 Nisan 2015 - 12:22

/ kez okundu.
Liste bende şaşkınlık yaratmadı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Biz bu harekette ikbal peşinde koşanlardan değiliz.

Biz bu hareketin nefterleriyiz.

Liste bende şaşkınlık yaratmadı.

  1. Dönem Kahramanmaraş MHP Milletvekili aday adayı NUSRET GÜLOĞLU liste değerlendirmesi yaptı.

Güloğlu şu şekilde sözlerini dile getirdi. Milliyetçi Hareket Partisinin Kahramanmaraş’ta 37 aday adayı vardı, ve bu 37 aday adayı arkadaşlarımızın hiç biri bir diyerinden üstün değildir, bir birinden aşağıda değildir, 37’side bu hareketin bağrından çıkmış yetişmiş dava adamıdır gerek kahramanmaraş’ta yapılan temayül, gerekse genel merkezimizin yaptığı temayül, internet üzerinden oylama, telefonla sorma, normal bir sivil anket, şirketine yaptırdığı anketler, teşkilat ların görüşü, köşe taşları dediğimiz ülkü daşlarımızın görüşleri, doğrultusunda, 37 arkdaşımızın içerisinden 8 tane arkadaşımızı listeye koymuş ve milliyetçi hareket partisi kahramanmaraş listesi bu demiştir listenin dışında kalan 29 aday adayı arkadaşlarımızada saygımız sonsuz her ülkücününde saygısı sonsuz olmak zorundadır.

Çünki biz bu harekette ikbal peşinde koşanlardan değiliz, ve teşkilatları hiçbir zaman basamak olarak kullanmadık aksine teşkilatların yükselmesi için bizler basamak olduk, ve bununlada herzaman onur duyduk, gurur duyduk, sosyal sitatümüz ne olursa olsun ‘’biz bu hareketin nefterleriyiz’’ ve listede bulunan 8 arkadaşımız şuan ihtibariyle milliyetçi hareket partsinin kahramanmaraş’ta millet vekili aday larıdır.

Her ülkücü başta ben olmak üzere 8 adayımızın sonuna kadar yanındayız.

Sahada 1. sıra adayımız gibi çalışacağız.

Çekilmelere gelince o konuyla ilgili 4 ile 6 sıra sayın ejder oruç sayın faruk akyol çekilmişlerdir 6 sıraya elbistandan musa demir arkadaşımız gelmiş 4 sırayada prf. doktor mehmet akif kütükçü gelmiştir çekilme arkadaşlarımızın kendi tercihleridir bu konuda söz söylemek bana düşmez kim gelirse gelsin milliyetçi hareket partisin 1 den 8 kadar listesi ülkücüdür ve biz kendi adıma söylüyorum nusret güloğlu olarak 2007 ve 2011 aday adaylığında olduğu gibi seçim bitene kadar seçim akşamına kadar sahada 1. sıra adayımız gibi çalışacağız.

Liste bende şaşkınlık yaratmadı

Neden: ben aday, adayı, olurken kendi kendimi şartlamadım, benim için hareketlerin en büyüğü olan bu harekette bir nefer olabilmek, şaşkınlık insan bekler bekliyorda listenin şurasında olsaydım şöyle olsaydım ama bunu sadece biran beyninde gerçekleştirirsin iç dünyana yansıtır, geri dış dünyaya yansıtamazsın biz ilk bal peşinde koşanlardan değiliz olmadık’ta.

Kahramanmaraş için hayırlı olsun bunda’da vardır bir hayır hayırlısı böyleymiş hayırlı uğurlu olsun dedik, ve konuyu kapattık, 1 den 8 kadar hatta facebook sayfasındada yayınladık bir ülkücü Kahramanmaraş 1 den 8’e kadar ülkücü kahramanmaraş olarak yazdık ve dediğim şu ben, sen, yok, biz varız dedim Allah 8 arkadaşımıza ve tüm camiamıza yar ve yardımcı olsun cenabı ALLAHIN izniyle 7 haziran akşamı milliyetçi hareket partisi kahramanmaraşta ve türkiyede seçimi kazanacak hedefimiz 8 yani gönlümüzden geçen 8’de 8 talip olmak ama şartlar koncektör ortada biz 8’e talip olalımda içinden kaçtanesini alırsak bu 4 olur 5 olur bu listelerin sonunda kazanan  milliyetçi hareket partisi olacaktır dedi.

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.