DOLAR 32,5759 % 0.07
EURO 35,0035 % 0.37
GRAM ALTIN 2.429,84 % 0,27
ÇEYREK A. 3.972,79 % 0,27
BITCOIN 64.217,99 -3.68
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı Tamamlanıyor

Son Güncelleme :

12 Nisan 2023 - 20:43

/ kez okundu.
Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı Tamamlanıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’ne inşa ettiği 24 iş yerinden oluşan Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı’nda sona geldi. İş yerlerinin kısa süre içerisinde hizmete hazır hale getirilmesinin ardından bölgede ticari faaliyetler başlayacak.

Şehirde ticari hayatın canlanması ve esnafların faaliyetlerine başlaması noktasında kamu kurum ve kuruluşları ve belediyelerin de destekleriyle şehre yeni geçici iş yerleri kazandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Kuzey Park’a inşa ettiği geçici esnaf çarşısında sona geldi. Alanda alt ve üstyapı çalışmalarının ardından her bir 30 metrekarelik 24 prefabrik iş yerinin kurulumu da tamamlanmak üzere. İş yerlerinin kısa süre içerisinde hizmete hazır hale getirilmesinin ardından bölgede ticari faaliyetler başlayacak.

Kısa Süre İçerisinde Hizmete Alınacak

Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı’nın bölgede ticaretin canlanması açısından çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizde ticaretin canlanması ve esnaflarımızın faaliyetlerine başlaması noktasında geçici çarşılarımızın kurulumu sürüyor. Tamamlanan çarşılarımızda esnaflarımız faaliyetlerine başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de Kuzey Park’a her biri 30 metrekarelik 24 prefabrik iş yerinden oluşan geçici çarşı inşa ediyoruz. İş yerlerimizin kurulumu tamamlanmak üzere. İnşallah kısa süre içerisinde geçici çarşımızı hizmete alacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.