DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KÜTÜPHANE HAFTASI’NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Son Güncelleme :

02 Nisan 2015 - 10:02

/ kez okundu.
KÜTÜPHANE HAFTASI’NDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Haftası münasebetiyle kitap okuma etkinliği düzenliyor.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Kitap Okuma Şenliği’nde her gün saat 12.30-13.00 arası yarım saat kitap okunuyor.

  1. Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine ilişkin bilgiler veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fetih Yanardağ: “Tüm ülkemizde olduğu gibi biz de ilimiz genelinde böyle bir uygulama başlattık. Kent Meydanına kurduğumuz kitaplık ile insanlarımızın kitap okumalarını sağlamayı hedefliyoruz. Kitaplığımızın yanına bir de kitap kumbarası koyduk. İnsanlarımız ellerinde bulunan okumadıkları kitapları getirip buraya bırakabilirler. Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizde 15 kütüphanemiz ve 57 bin kitabımızla öğrencilerimize ders çalışma ve kitap okuma imkanı sağlıyoruz. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz sabah 08.00’den gece 23.00’e kadar kütüphanelerimizden istifade edebiliyorlar. Tüm insanlarımızı Kent Meydanı’na kitap okumaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kütüphaneler ve Müzeler Şube Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan etkinliğe ilişkin görüşlerini aktaran Vali Yardımcısı Sultan Doğru, etkinliği yerinde bir karar olarak nitelediğini ifade ederek: “İnsanlarımızın ve özellikle gençlerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması yönünden çok doğru bir etkinlik olarak görüyorum. Bu etkinliğin düzenlenmesinden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir kitaplık yapmışlar. Tüm insanlarımızı kitap okuma davet ediyoruz. Özellikle gençlerimizin ve öğrencilerimizin bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

IMG_0295 IMG_0296 IMG_0299 IMG_0301

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.