DOLAR 32,5490 % 0
EURO 34,8322 % -0.11
GRAM ALTIN 2.429,23 % -0,04
ÇEYREK A. 3.971,79 % -0,04
BITCOIN 66.661,88 0.882
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KÜTÜKÇÜ İSTİFA ETTİ

Son Güncelleme :

01 Eylül 2015 - 7:05

/ kez okundu.
KÜTÜKÇÜ İSTİFA ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, 1 Kasım seçimlerinde MHP Kahramanmaraş  Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.
Adana Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü’nün Milletvekili aday adaylığı için istifası Kahramanmaraş kamuyou ve ülkücü camia tarafından büyük bir merakla bekleniyordu.
Ve beklenen istifa geldi!
Milletvekili aday adaylığı için istifasını duyuran Prof. Dr. Kütükçü, yaptığı kısa açıklamasında; “Liderimizin ve parti teşkilatımızın vereceği her göreve hazırım. Partimizin başarısı ülkemizin ve milltemizin kazanımı olacaktır.
7 Haziran seçimlerinden bu yana Lidermiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ilkeli duruşu, biz ülkücüleri geleceğe yönelik daha da umutlandırdı.
Milletimiz Liderimizin sergilediği  dik ve haklı duruşunu  görmüştür.
‘Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ben’ diyen bir liderin bu söylemi ülkemizin içinde bulunduğu şu günlerde, daha da iyi anlaşılır olmuştur.
1 Kasım seçimlerinde  MHP üzerinden planlar yaparak emellerine ulaşmaya çalışacak olanlara, milletmiz sandıkta cevabını verecektir ve MHP’yi tek başına iktidara taşıyacaktır.
Bu vesile ile 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletmize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.