DOLAR 32,5858 % 0.33
EURO 34,8079 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,62 % 0,93
ÇEYREK A. 4.099,95 % 0,93
BITCOIN 2.127.682 2.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KUTLU DOĞUMA ÖZEL FİDAN DİKİMİ

Son Güncelleme :

16 Nisan 2015 - 12:39

/ kez okundu.
KUTLU DOĞUMA ÖZEL FİDAN DİKİMİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesince Kapıçam Mesire Alanı’nda fidan dikti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Kapıçam Mesire Alanına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Fidan Dikme etkinliğine ilişkin bilgiler veren Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran: “Bilindiği üzere Peygamber Efendimiz; ‘Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizde bir fidan varsa onu dikiniz’ buyuruyor.

Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Peygamber Efendimizin bu sünnetini hafız öğrencilerimizle gerçekleştirmenin daha bir anlamlı olacağını düşündük.

İl Müftülüğümüze bağlı 4 Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu hoca ve talebeleriyle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim. Şimdi fidan dikiyoruz. Fidan dikiminin ardından Büyükşehir Belediye Başkanımızın ikramıyla piknik yapacağız. Katılımlarından dolayı tüm hoca hanım arkadaşlara ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle fidan diken öğrenciler daha sonra yaptıkları piknikle keyifli bir gün geçirdiler.

4 5 6

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.