DOLAR 32,6007 % 0.36
EURO 34,7185 % -0.12
GRAM ALTIN 2.524,61 % 1,62
ÇEYREK A. 4.127,74 % 1,62
BITCOIN 1.995.892 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kuruçay Köprüsü’ne Ek Köprü Yapılıyor

Son Güncelleme :

18 Şubat 2020 - 10:56

/ kez okundu.
Kuruçay Köprüsü’ne Ek Köprü Yapılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Sivricehüyük Mahallesi’nde bulunan Kuruçay Köprüsü’ne ek köprü yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Sivricehüyük Mahallesi’nde mevcut olan Kuruçay Köprüsü’nün yanına yeni bir köprü inşaatı başlattı. Köprü başta Sivricehüyük olmak üzere Urumoğlu, Alibeyuşağı, Çakallıabbaslar, Ekberoğlu, Demirciler ve Halkaçayırı mahalle sakinliklerine hizmet verecek.

Halen kullanılmakta olan köprünün yetersiz olmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 4 metre yüksekliğinde 6 metre genişliğinde ve 9 metre uzunluğunda yapılacak olan yeni köprü araç ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler mevcut köprüde de iyileştirme ve sağlamlaştırma çalışmaları yapacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.