DOLAR 32,5663 % 0.15
EURO 34,8248 % 0.41
GRAM ALTIN 2.418,95 % -0,57
ÇEYREK A. 3.954,98 % -0,57
BITCOIN 66.137,60 0.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ Yönetimi, Demokrasi Gazisi İsmet’i Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2016 - 9:16

/ kez okundu.
KSÜ Yönetimi, Demokrasi Gazisi İsmet’i Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay, 15 Temmuz 2016 gecesi İstanbul Saraçhane’de darbecilere karşı ülkesine ve milli iradeye sahip çıkmaya çalışarak, cesaret dolu örnek bir davranış sergileyen ve bacaklarından yaralanan İsmet Doğan’ı Gaziantep’in Nizip ilçesinde ziyaret ederek, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin selam ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret esnasında gazimiz ve babası ile telefonda görüşen Rektör Deveci, Üniversitemiz 2016 yılı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan İsmet Doğan ile gurur duyduğunu, bu ülkenin İsmet Doğan gibi gençleri olduğu sürece ilelebet payidar olacağını, Üniversitemizin nice İsmet Doğan’lar yetiştirmek üzere milli ve manevi değerlerimizi önde tutmaya devam edeceğini ifade etti ve acil şifalar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren mezun öğrencimiz İsmet Doğan, “Darbe girişimi olduğunu duyunca, arkadaşlarla birlikte hemen abdest alıp dışarıya çıktık ve Saraçhane civarlarında, tanklarla karşı karşıya geldik. Askerleri ateş etmemeleri için ikna etmeye çalıştığımız bir anda 5 metre mesafeden üzerimize doğru ateş açıldı. İki ayağımdan vuruldum ve bir taksicinin yardımıyla hastaneye ulaştırıldım. Şehit olamadığım için üzgünüm. Ancak, vatanım ve milletim uğruna gazilik şerefine ulaştığım için de sevinçliyim. Bu vatana her zaman canım feda olsun.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Baba Ahmet Doğan ise “Atalarımızın yıllar öncesinde gösterdiği cesareti, oğlum ve bu ülkenin vatanperver insanları, tankların önünde durarak tekrar göstermiştir.” diyerek KSÜ yönetimine yanlarında oldukları için ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.