DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ ve Türk Kızılayı, Öğrencileri Birlikte Giydirecek

Son Güncelleme :

18 Aralık 2015 - 10:48

/ kez okundu.
KSÜ ve Türk Kızılayı, Öğrencileri Birlikte Giydirecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi, KSÜ’de eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı ulaştırmak amacıyla ikili işbirliği protokolü imzaladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, bu protokolün Kızılay ile yapılacak diğer önemli projeler için önemli bir zemin oluşturacağını ifade ederken bu gibi projelerin artarak süreceğini belirtti. Protokolün sosyal girişimcilik açısından da güzel bir proje olduğunun altını çizen Deveci, “Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımları, onları rencide etmeden ulaştırmayı sağlamak. Bu protokolle Kızılay tarafından bize ulaşacak giyim yardımlarını düzenli ve tertipli bir şekilde giyim mağazası kalitesinde öğrencilerimize sunacağız” diye konuştu.

Kızılay’ın 147 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Av. Şenol Bilginer, “Din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeden 147 yıldır insanlığa hizmet götürüyoruz. İnsanlar nasıl bu kadar uzun süre ayakta kaldığımıza şaşırıyor. Hedef insan olunca 147 yıl değil 147 bin yıl daha ayakta kalmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Bilginer, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile imzalanan bu protokolün birlikte yapılacak diğer projeler için önemli bir temel oluşturduğunu vurguladı.

İmzalanan protokol çerçevesinde Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi tarafından temin edilecek giysiler, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü’nce ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. Protokol, Kızılay’ın giyim yardımı yaptığı süre zarfında devam edecek.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.