DOLAR 32,5597 % 0.17
EURO 35,0473 % 0.02
GRAM ALTIN 2.439,45 % 0,13
ÇEYREK A. 3.988,50 % 0,13
BITCOIN 64.928,10 1.177
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ Öğretim Üyeleri Türkoğlu’nda

Son Güncelleme :

23 Ocak 2016 - 8:06

/ kez okundu.
KSÜ Öğretim Üyeleri Türkoğlu’nda
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) SosyalBilimler Enstitüsü Müdürlüğü ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile, “Eğitimde Kalite’’ konulu panel gerçekleştirildi.

Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonu’nda düzenlenen panele, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdullah Soysal, Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan, K.S.Ü. Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri,  akademisyenler ile çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katılımıyla gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını Kahramanmaraşİl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt yaptı. Akkurt, bu tür projelerin yaygınlaştırılarak devam ettirilmesinin eğitimin kalitesinin arttırılmasına önemli bir katkıda bulunacağını ifade etti. Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan ise, hizmet içi eğitimlerin okul yöneticileri ve öğretmenlerin daha kaliteli eğitim anlayışı geliştirmeleri konusunda önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirtti.

Moderatörlüğünü KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç Dr. Abdullah Soysal’ın yaptığı panelde, KSÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden; Doç. Dr. Hüseyin Öztürk “Öğrenci ve Öğretmen Motivasyonu’’, Doç. Dr. Hasan Güner Berkant “Öğretim İlke ve Yöntemleri’’ ve Yrd. Doç. Dr. Erkan Hasan Atalmış ise “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme’’ konulu sunum yaptılar.

Program Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan’ın panelistlere hediye takdimi ile sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.