DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KÖSELİ YOLU ASFALTLANIYOR

Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 11:12

/ kez okundu.
KÖSELİ YOLU ASFALTLANIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi grup yollarında filler serimi, sıkıştırma, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra asfalt çalışmalarına da devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü asfalt ekipleri Onikişubat İlçesi Köseli Mahallesindeki grup yolunda asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Köseli-Organize Sanayi arasında kalan 3 kilometrelik kısımda sıcak asfalt çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi 7 metre enindeki yolda asfalt için gerekli önlemleri önceden alarak çalışmalara başladı.

Onikişubat İlçesi sınırları içerisinde bulunan bölgede Kayseri Yolu ve Andırın Yolundan şehrimize alternatif yol imkanı sağladığı gibi aynı zamanda Kürtül, Orhangazi, İsmailli, Akçakoyunlu ve Köseli Mahallelerinin organize sanayiye ve şehir merkezine bağlantısı olan bu yolun asfaltlanmasına sevinen mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.