DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KONFERANS ÜCRETSİZ OLACAK

Son Güncelleme :

12 Mart 2015 - 15:17

/ kez okundu.
KONFERANS ÜCRETSİZ OLACAK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Eğitim dünyasının olmazsa olmazlarından olan dershaneler içerisinde, farklı etkinlikleri ile bilinen Eksen Eğitim Kurumları İhtiyaç Akademi Kahramanmaraş Şubesi, 13 yıldan abu yana Kahramanmaraş halkına hizmet etmenin ve here yıl aratarak devam eden başarılara imza atmanın haklı gururu ile yaşamakta iken, bu kez yine bir ilke imzasını attı, öğrencilerine,  velilerine adeta müjde verdi.
İhtiyaç Akademi’de basın mensupları ile bir araya geleneksen Eğitim Kurumları İhtiyaç Akademi Kahramanmaraş Şube Müdürü Ayhan Peltek, hem dershane, hem de 15 Mart Pazar günü, saat 19.00’da Edeler Ocakbaşı’nda öğrenciler ile bir araya geleceklerini, h em de 29 Mart 2015’te, saat 13.30’da KPSS’yi kazandıran şifreler konulu programda, ünlü kişisel gelişim ve NLP uzmanı Oğuz Saygın hakkında bilgiler verdi.
Şube Müdürü Ayhan Peltek ve Rehber Öğretmen İsmail Orçan ile birlikte, eğitimle ilgili bilgiler  verdiler.
Peltek, “Hafıza teknikleri, başarı rehberi, etkili iletişimin 6 yolu, negatif limandan pozitif sulara gibi birçok kitabın yazarı ve kişisel gelişim alanında en çok konferans veren ünlü kişisel gelişim ve NLP uzmanı Oğuz Saygın beyefendiyi şehrimize getirmenin haklı gururunu yaşamak için bir araya geldik”  dedi.
KONFERANS ÜCRETSİZ OLACAK VE TÜM KAHRAMANMARAŞLILAR DAVETLİDİR!
Amaçlarının seminere katılan gençlerin kendi potansiyellerinin farkına varmaları ve bireysel donanımlarını artırmaları olduğunu söyleyen Peltek, “Bu amaçla uzman kişilerden destek alarak hayatta başarılar yakalamalarını sağlamaktır” diye konuştu.
Konferans 29 Mart Pazar günü Necip Fazıl Kültür Merkezinde, saat 13.30’da başlayacak olup, tüm halkımıza ücretsiz ve açık olacak. Müdür Peltek, tüm halkı davet ettiklerini sözlerine ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.