DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KMTSO’DAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

Son Güncelleme :

20 Kasım 2019 - 8:30

/ kez okundu.
KMTSO’DAN ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliği ile yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

Yardıma muhtaç öğrenciler için hazırlanan bot ve kabanlar, il ve ilçe milli eğitim müdürleri aracılığı ile Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Göksun, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerindeki okullarda dağıtılacak.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen teslim töreninde, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere dağıtılmak üzere yaptırılan bot ve kabanları ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti.

Törende, KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü’nün yanı sıra, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo, Andırın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Bayraktar, Çağlayancerit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Menderes İbik de hazır bulundu.

KMTSO Giyim Yardımı her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkılarıyla düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yardıma muhtaç öğrencilere yönelik olarak yürütülen bu faaliyet sosyal yardım adına Kahramanmaraş’ta önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.