DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KMTSO Heyeti Veysi Kaynak’ı ziyaret etti

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2016 - 14:36

/ kez okundu.
KMTSO Heyeti Veysi Kaynak’ı ziyaret etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve beraberindeki heyet, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ı ziyaret etti. Ziyarette kent sanayisi hakkında dosyalar sunularak karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.
Başbakanlıkta gerçekleşen ziyarete Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, KMTSO Meclis Üyesi Kadir Kurtul, Kahramanmaraş OSB Başkanı Abdullah Çinkay, İş Adamı Kamil Şirikçi ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İş dünyası ile koordinasyonun çok önemli olduğunu belirtti. Kaynak: “Kahramanmaraş her alanda sınırlarını zorlayan bir il. Özellikle ekonomik kulvarda yakalanan başarı ivmeleri hızlı tırmanıyor. İSO 500 ve İSO 1000’de 20 den fazla kuruluş ile temsil ediliyor. Bu başarıya bizde siyaseten destek vereceğiz. İş dünyası ile koordinasyon toplantıları yaparak ekonomik gelişimi daha da canlı kılacağız” dedi.
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Zabun: “Özel sektörün gelişimini teşvik etmek, şirketlerin kapasitelerini artırmak, özel sektörün dünya ekonomisi ile uyum kabiliyetini geliştirmek amacıyla 8 bin üyesine hizmet veren Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin bugünkü ekonomik performansını sürdürülebilir kılmak, sanayiden tarıma, ihracattan turizm sektörüne varolan potansiyeli harekete geçirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Zabun şöyle konuştu: “Rekabet gücünün artırılması ve Kahramanmaraş iş dünyasının en iyi şekilde temsil edilmesi Kahramanmaraş’ta yeni sektörlerin, yeni sanayi bölgelerinin, ihracatta yeni pazarların artırılması odamızın başlıca amaçlarını oluştuyor. Bugün geldiğimiz noktada, her yıl 30’dan fazla etkinlik ve 3000 kişinin katılımı ile birçok etkinlik, fuar ve yurtdışı ticaret heyetleri ile Kahramanmaraş’ın geleceğe taşımaya çalışıyoruz”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.