DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.102.959 5.548
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kızıldağ, Türkoğlu ilçemiz her anlamda değişiyor, gelişiyor!

Son Güncelleme :

20 Nisan 2022 - 21:19

/ kez okundu.
Kızıldağ, Türkoğlu ilçemiz her anlamda değişiyor, gelişiyor!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İYİ Parti Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, Türkoğlu ilçesinin her anlamda değiştiğini ve geliştiğini söyledi.
İYİ Parti Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, partisinin il binasında basın açıklaması yaptı.
Kızıldağ,“Tüm sathında milletimizin huzuru, refahı ve geleceği için çaba gösteren, gece gündüz demeden çalışan İYİ Parti kadroları gibi biz de ilçemiz Türkoğlu’nun İyiliği için çalışıyoruz. Türkoğlu ilçemiz her anlamda değişiyor, gelişiyor. Bu değişimde emeği geçen herkese peşin olarak teşekkürlerimizi bildiririz.”dedi.


Siyasi amaçlarının memleket sevdası olduğuna dikkat çeken başkan Kızıldağ şunları söyledi: “İcranın başında bulunan iktidarın ilçemizi daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeleri için çalışmaya davet etmek muhalefet olarak bizim görevimiz. Sizlerin aracılığıyla da buradan Türkoğlu halkımızın sesi olmaya gayret ediyoruz. Her geçen gün ilçemizde araç sayısı artıyor. Peki, neden bir Araç Muayenen İstasyonumuz yok? İlçemizin insanları araçlarını muayene ettirmek için şehre taşınmak zorundalar mı? Kıymetli basın mensuplarımız, Türkoğlu’muzun gelişmesi ve ilerlemesi için devlet kurum ve kuruluşlarının ilçemizde bulunması ve aktif görev almaları elzemdir. Peki, buradan soruyorum gelişen, değişen ve 3. Organize sanayisi alanı ilan edilen ilçemizde en çok ihtiyaç duyulacak kurumlardan biri olan Kadastro Müdürlüğü neden şehir merkezine alınmıştır?


Askerlik şubesinin akıbeti ne olmuştur? Askerlik Şubesi neden kaldırılmıştır?
Değerli arkadaşlar amacımız bağcıyla uğraşmak değildir. Amacımız ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Aksayan hususları dile getirip kamuoyu adına takibini yapmaktır. İlçemizde hastane var, bölümler oluşturulmuş ve fakat çalışacak personel yok. Örneğin kadın doğum bölümü var ama aktif değil. Göz bölümü var randımanlı çalışmıyor. Ortopedi aynı şekilde hizmet verememektedir. Hastalar Kahramanmaraş’a gitmek zorunda kalmaktadırlar. İaderenin personel ile iletişimi sıfır derecededir. Acaba bu durumdan ilçemizin idarecileri, ilgili kurum ve kuruluşlar haberdar değiller mi? Türkiye’mizin İYİ Parti kadrolarının eliyle iyileşeceğini, güzel ve iyi bir gelecek inşa edeceğimizi her fırsatta olduğu gibi bir kez daha dile getirmekte fayda görüyorum. İyiler kazanacak, Türkiye kazanacak.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.