DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KİTAP YAPRAĞI ÇAĞLAYANCERİT’İ FETHETTİ

Son Güncelleme :

09 Nisan 2019 - 11:05

/ kez okundu.
KİTAP YAPRAĞI ÇAĞLAYANCERİT’İ FETHETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneğinin bu kez durağı 4 okul 400 gülümseme 4/4lük kütüphane sloganı ile Çağlayancerit oldu.

Sosyal ve kültürel etkinliklerinin yanı sıra köy okullarına kütüphane kuran Kitap Yaprağı ailesi Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirerek bir gün içerisinde tam 4 okula kitap, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulunurken Kahramanmaraş Çağlayancerit 80.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi i.i.B.F dekanı Prof. Mustafa Taşlıyan’ın sunumu ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Şerife Durna’nın da Gençlik ve Gelecek isimli konuşmaları ile kariyer semineri gerçekleştirdi. Sırası ile Kahramanmaraş Çağlayancerit Oruçpınar ilk ve Ortaokulu, Çağlayancerit 80.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çağlayancerit Soğukpınar ilkokulu, Çağlayancerit Soğukpınar ortaokulu, Çağlayancerit Kale Cemal Obası ilköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programlarda katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztürk’ün ise olumsuz hava şartlarına rağmen gözünü budaktan esirgemeyen bu ekibe teşekkürlerini bizzat bulunarak iletmesi ise yüzlerde gülümseme oluştururken Çağlayancerit Ortaokulu Müdürü İsmail Celfin’in program boyunca bir dakika olsun yalnız bırakmadan ilgi göstermesi ise geleceğimiz olan çocukların emin ellerde olduğunu kanıtlar nitelikteydi.

“SİZLER BİZİM UMUDUMUZSUNUZ” Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği Yönetim Üyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İ.İ.B.F Dekanı Mustafa Taşlıyan yapmış olduğu açıklamada:‘’Biz buraya gelirken dışarıdaki kalabalığı gördüğümüzde düğün var zannetmiştik. Düğün bizmişiz. Var olun. Sizler bizim umudumuzsunuz, burada sizleri bu şekilde görünce umudumuz mutluluk ile harmanlandı, mutluluk para ile kazanılmıyor. Mutluluğu hedefleyin, yaptığınız işlerle mutlu olursanız çok daha güzel noktalara gidersiniz’’ diyerek kendi hayat mottosunu da geleceğimiz olan gençlerimiz ile paylaştı.

“ GÖKYÜZÜNÜN ALTINDA HEP BİRLİKTE BU MUTLULUĞU PAYLAŞIYORUZ” Kitap Yaprağı Eğitim Gelişim ve Farkındalık Derneği Başkanı Burak Çetinkaya ise yapmış olduğu açıklamada; “Hava şartları ne olursa olsun, gülümseyen bir gözde her zaman berrak bir gökyüzü görebilirsiniz. Bizler şuan o gökyüzünün altında hep birlikte bu mutluluğu paylaşıyoruz. Kılavuz hocalarımız ve sizlerle yürüdüğümüz bu yolda sizlerden gelen yardımları taşıdık, elimizden geldiğince de taşımaya devam edeceğiz, yol bizim, sizler de gelin. Bu yola çıkmamızda bize biran olsun desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali İhsan Kabakçıya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Şube Müdürü Yaşar Kaymak’a, Bir Nefes Bir Ses Derneğine, Umut elleri Derneğine, Yol boyunca refakat edip bizlerle o zorluğu paylaşan Selman Armut ve Özdemir ailesine, canı gönülden uğraş veren Sünbül ailesine teşekkürlerimizi Kitap Yaprağı ailesi olarak iletmek isteriz. İyi ki varlar, her zaman var olsunlar” dedi. Kitap Yaprağı ailesi program sonrası Çağlayancerit ilçe merkezinde çay molası verirken tarihi Keziban Hatun Camii gezisi sonrası Kahramanmaraş Merkeze doğru yola çıkarak günü mutlu bir şekilde sonlandırdı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.