DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kırşehir’de Afşin Otobüsüne Saldırı

Son Güncelleme :

09 Eylül 2015 - 10:42

/ kez okundu.
Kırşehir’de Afşin Otobüsüne Saldırı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kırşehir’de Afşin Otobüsüne Taşlı Sopalı Saldırı

Kırşehir’de dün terör protestosunda tehlikeli anlar yaşandı. Protestocu grup, Doğu ve Güneydoğu’ya giden otobüslere zor anlar yaşattı. Bazı otobüslerin camları kırıldı.

Kırşehir'de Afşin Otobüsüne Taşlı Sopalı Saldırı
Kırşehir, dün akşam saatlerindeki terörü lanet yürüyüşü sırasında tehlikeli saldırılara sahne oldu. Yürüyüşte yer alan bazı kişiler, özellikle Doğu ve Güneydoğu’ya giden otobüslere zor anlar yaşattı.
Bazı otobüslerin camları kırıldı. Otobüste bulunan yolcular korku dolu anlar yaşadı. Yolcular yere yatarak kurtulduklarını söyledi.
KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR
Afşin’e giden bir otobüsün ön ve yan camları kırıldı. Yolcular saldırıdan yere yatarak kurtulduklarını söyledi. Ayrıca, otobüse binen 4 kişinin yolcuların kimlik kontrolünü yaptığı öğrenildi.
OTOBÜSLERİ TAŞLADILAR
Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi dün akşam saatlerinde Kırşehir’de de teröre lanet yürüyüşü vardı. Yürüyüşte kent merkezinde olaylar yaşandı.
Yürüyüşe katılan bazı kişiler, Kırşehir merkezden geçen Doğu ve Güneydoğu plakalı otobüsleri taşladı, camlarını kırmaya çalıştı.
BEKLEMEK ZORUNDA KALDILAR
Polis, saldırı artınca yolu kapatarak Kırşehir merkeze otobüsleri sokmadı. Otobüsler farklı yollardan devam etmeye çalıştı.
Saldırıdan kaçan 50 otobüs, bir dinlenme tesisinde uzun süre beklemek zorunda kaldı. Ortam sakinleşince yollarına devam etti. Otobüslere yapılan saldırılara şoför ve yolcular tepki gösterdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.