DOLAR 32,5907 % 0.3
EURO 34,7809 % 0.01
GRAM ALTIN 2.490,77 % 0,25
ÇEYREK A. 4.072,42 % 0,25
BITCOIN 2.073.357 3.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kirişci ve Güngör, Seçim Ofisi’nde Vatandaşlara Seslendi

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2023 - 14:40

/ kez okundu.
Kirişci ve Güngör, Seçim Ofisi’nde Vatandaşlara Seslendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile AK Parti Onikişubat İlçe Seçim Ofisi’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Yaşadığımız coğrafyada her seçim çok önemli ancak 14 Mayıs ayrı bir öneme haiz. İnşallah Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize en büyük desteği sağlayan şehir olacağız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile AK Parti Onikişubat İlçe Seçim Ofisi’nden düzenlenen programa katıldı. AK Parti 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, 28. Dönem Milletvekili Adayları, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, teşkilat mensupları ve partililerin de yer aldığı programda Kirişci ve Güngör, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Kirişci ve Başkan Güngör, programda vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi ve sorularını da yanıtladı.

Doğru Adımlarla Yola Devam

Programda konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Çok zor süreçler yaşadık. Devlet ve millet olarak yaralarımızı hızla sarıyoruz. Hamdolsun çok iyi bir aşamaya geldik. Bu süreçlerin hızlı ve sağlıklı bir şekilde devam etmesi için 14 Mayıs’ta doğru adımlarla yola devam dememiz gerekiyor. Kahramanmaraş buna hazır. Yaşadığımız coğrafyada her seçim çok önemli ancak 14 Mayıs ayrı bir öneme haiz. İnşallah Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize en büyük desteği sağlayan şehir olacağız” cümlelerini kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.