DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kiraz’ın Adı Hatıra Ormanında Yaşayacak

Son Güncelleme :

09 Nisan 2015 - 13:51

/ kez okundu.
Kiraz’ın Adı Hatıra Ormanında Yaşayacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde çalışma odasında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraziçin Kahramanmaraş’ta hatıra ormanı oluşturuldu.

Onikişubat ilçesine bağlı Zeytindere Ortaokulu bahçesine oluşturulan hatıra ormanında Zeytindere Ortaokulu öğretmenleri ve öğrenciler şehit savcı için fidan diktiler.

Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen’in de katıldığı ağaç dikme töreninde, 200 fıstık çamı, 50 sedir ve 50 selvi fidanı toprakla buluşturuldu.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz adına yapılan hatıra ormanına fidan diken Kaymakam Mustafa Anteplioğlu, “Bugün Zeytindere İlkokulumuzda Orman Bölge Müdürlüğümüzle birlikte ağaç dikme törenindeyiz. Sağ olsun Orman Bölge Müdürlüğümüz böyle bir alanı hazırlamışlar çocuklarımızla birlikte. Geçen haftalarda bütün Türkiye’yi yasa boğan şehit savcımız adına onu da burada Kahramanmaraş’ta yaşatmak adına böyle bir tören düzenlendi. Törene katıldık. Çocuklarımızla birlikte şu an ağaç dikme törenini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza hem burada ağaç dikmenin önemi vurgulanıyor hem de daha sonra bu ağaçların bakımı kendilerinin de burada bir emeği olduğunu hatırlatması açısından çok önem arz ediyor” dedi.

Tören öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar tarafından dikilen fidanlara can suyu verilmesiyle sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.