DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KİPAŞ HOLDİNG’İN ANADOLU 500 BAŞARISIKİPAŞ HOLDİNG’İN ANADOLU 500 BAŞARISI

Son Güncelleme :

12 Mart 2019 - 9:06

/ kez okundu.
KİPAŞ HOLDİNG’İN ANADOLU 500 BAŞARISIKİPAŞ HOLDİNG’İN ANADOLU 500 BAŞARISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye’nin ekonomi gündeminin nabzını tutan ve bu konuda birçok araştırmaya imza atan Ekonomist Dergisi; İstanbul, Ankara ve İzmir dışında kalan şehirler dışında yaptığı şirket büyüklüklerini kapsayan Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi (Anadolu 500) araştırmasını her sene büyük bir ödül töreniyle ekonomi dünyasıyla paylaşıyor.

Kipaş Holding ise her sene bu listede yerini daha üst noktalara taşıyor. Geçen yılın verilerine dayandırılan listede; Kipaş Holding, Kahramanmaraş’ta listeye en çok şirket sokan firma oldu.

Kipaş Holding iş dünyasının saygın yayın organı Ekonomist dergisince gerçekleştirilen “Anadolu 500” araştırmasında; Kipaş Holding 6 şirketi ve iştiraki olan 2 şirketiyle toplamda 8 şirketiyle listede yer aldı ve Anadolu’da “listede en çok şirketi bulunan 4.grup” ödülünü aldı.

İstanbul Shangrila Otel’de düzenlenen törene, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, araştırmanın sponsoru TEB’in Genel Müdürü Ümit Leblebici ve listede yer alan şirketlerin yöneticileri katıldı.

Listede en çok şirketi bulunan 4.grup ödülü, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ahmet ÖKSÜZ ve Kipaş Holding Yönetim Kurulu üyesi N.Sinem ÖKSÜZ DEDEBAYRAKTAR’a takdim edildi.

Listeye giren Kipaş Holding Şirketleri;

Akedaş Elektrik Dağıtım

Akedaş Elektrik Perakende

Ket Kipaş Elektrik

Kipaş Mensucat

Kipaş Kağıt

Kipaş Pazarlama

KÇS Kahramanmaraş Çimento

Maren Maraş Elektrik

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.