DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kılıç, Önemli olan partimizin bir yerlere gelmesi

Son Güncelleme :

15 Haziran 2020 - 8:29

/ kez okundu.
Kılıç, Önemli olan partimizin bir yerlere gelmesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, yapmış olduğu delege belirleme sitemiyle tüm ezberleri altüst etti.

İyi Parti Onikişubat ilçe teşkilatı 20 Haziran cumartesi günü olağan kongreye gidiyor. Başkan Kılıç kongre öncesi haber sitemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıç, “Onikişubat ilçemizde 400 delegemiz var. Bu delegemizin yarısını ben yarısını rakibim belirledi. Bu çalışmamızla bir nevi ezberleri bozduk. Benim seçimle ilgili herhangi bir şekilde çekincem yok, bu seçimde kim kazanırsa kazansın eminim ki iyi parti kazanacak.”Dedi.

“Demokrasi şöleni olacak!”

İlçe kongresinin işleyişi hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç şunları söyledi: “Tüm delegelerimizin hafta sonu yapılacak olan kongremize katılarak oy kullanmalarını istiyorum. 20 Haziran tarihinde kongremiz ilçe binamızda yapılacak. Saat 10’da başlayıp 17’de bitecek. Çalışmalarımızı gayet güzel bir şekilde yürütüyoruz. Rakibim Osman Bey benim için değerli bir başkan adayı. Rakip sürecinde rakip olarak görünsek de benim için değerli bir insan. Bu seçim sürecinde tüm delegelerimizi arayarak onlara çalışmalarım hakkında bilgiler verdim. Oy kullana şekli sosyal mesafeye dikkat edilerek maskeli bir şekilde oylarımız kullanılacak. Oy kullanan vatandaşlar içeride kalmayacak, dışarı açık alana çıkacak. Ateş ölçe cihazımız olacak gelenlerin ateşini ölçeceğiz, dezenfektanlar olacak, maskeler dağıtacağız. Pandemi sürecinde teşkilat olarak 150 adet paket dağıttık. Yeniden başkan seçilmem dahilinde belirli aileye yardımlarımızı sürdürmek istiyoruz. İnsanlarımızla her zaman iyi diyaloglar içerisindeyiz, bunu devam ettireceğiz. Yaptığımız işlerle basında daha çok yer alacağız. Partimizin çalışmalarını vatandaşlara daha iyi anlatma adına çalışmalar yapacağız.”

“Önemli olan partimizin bir yerlere gelmesi”

Önemli olanın partinin bir yerlere gelmesi olduğuna dikkat çeken İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı avukat Doğan Murat Kılıç, “Delege belirleme konusunda ise rakibim olan Osman Bey ile delegeleri yarı yarı belirledik. Yani delegelerin yarısını o yarısını ben belirledim. Siyasi partilerin hiç birinde böyle delege belirleme şekli görülmüyor. Bazı kişiler yaptığımız çalışmaya çok şaşırdılar. Önemli olan benim yeniden başkan olmam değil, gerçekten demokratik bir şekilde yeniden başkan seçilmem önemlidir. Benim kendime olan güvenim tam. Eğer ben kendi delegelerimi belirlemiş olsaydım, belki de karşı rakibin ekibinden kopmalar olacaktı. Ben onlara bütün imkanları eşit bir şekilde sundum. Bu durumdan hiçbir zaman hoşnutsuz olmadım. Önemli olan partimizin bir yerlere gelmesi, partimiz bir yerlere gelirse hepimiz bir yerlere geliriz. 400 tane oy kullanacak delegemiz var. Bu delegeler arasında ise oy kullanacak il delegelerini belirleyeceğiz. 241 kadar ilçemizde il delegesi var. Aslında bu seçim bir nevi hem Onikişubat ilçesini belirleme açısından hem de il başkanını belirleme açısından çok önem arz etmektedir. Bu seçimde kim kazanırsa kazansın eminim ki iyi parti kazanacak.” Diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.