DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KGC’dan Ak Parti İl Başkanı’na ziyaret

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2018 - 6:31

/ kez okundu.
KGC’dan Ak Parti İl Başkanı’na ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Kahramanmaraş’ın sorunları ve AK Parti İl Başkanlı’ğının yapmış olduğu çalışmalar anlatıldı. AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “, Kahramanmaraş’ımızla ilgili mevcut devem eden projelerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda çalışacağız. Mesela Kahramanmaraş hızlı treni bekliyor dört gözle. Bir an evvel, hızlı trenin artık inşasının başlaması. Artık insanlarımız yollarda ray görmek istiyor. Bunlar önümüzdeki dönemde hızla Kahramanmaraş’ın gündemini dolduracak” dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ziyarette yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Biz seçimden önce gelmek istiyorduk ama bu gelişimiz seçim dönemine denk geldi. Yoğun bir seçim trafiği içerisinde bizleri kabul ettiniz. Arkadaşlarımız genel olarak bu yeni dönemde Kahramanmaraş’a ne tür hizmetler gelecek. Neler yapacaksınız bunları öğrenmek istedik. Seçim olunca konu hep seçim ağırlıklı oldu. Bu konuda da Allah yardımcınız olsun. Biz Kahramanmaraş’a yeni yatırımlar bekliyoruz” dedi.

DEBGİCİ; “KAHRAMANMARAŞ BU DÖNEMDE BİR ÇOK HİZMETİ ALDI”

AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise yaptığı açıklamada şunları belirtti; Öncelikle Bizleri ziyaret etmenizden dolayı Başta değerli Başkan ve yöneticileri olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Tabi Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta seçime gidiyor. Gündem aday adayları ile normal yapılacak icraatları konuşmakla geçti. Kahramanmaraş bu dönemde bir çok hizmeti aldı. Almaya da devam ediyor. Yeterli mi, elbette yetmez. Çağın gereksinimi yıllar ilerledikçe’ de, ihtiyaçları beraberinde getiriyor. Bizler inşallah çalışacağız. Tabi şu an süreç Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçme süresidir. Birinci öncelik bu. 16 Nisan referandumunun sonuçları 24 Haziran’da tamamlanmış olacak. İnşallah halkımızın teveccühü ile güzel şekilde tamamlanacak. Bizde sistem yerine oturduktan sonra, Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız yerine oturduktan sonra, Kahramanmaraş’ımızla ilgili mevcut devem eden projelerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda çalışacağız” dedi.

DEBGİCİ; “KAHRAMANMARAŞ HIZLI TRENİ BEKLİYOR DÖRT GÖZLE”

Debgici; “Mesela Kahramanmaraş hızlı treni bekliyor dört gözle. Bir an evvel, hızlı trenin artık inşasının başlaması. Artık insanlarımız yollarda ray görmek istiyor. Bunlar önümüzdeki dönemde hızla Kahramanmaraş’ın gündemini dolduracak. Biliyorsunuz Havalimanı Terminali yakında tamamlanacak ve açılacak. Bu şehrimiz adına önemli bir şey. Burada emeği geçen başta Genel Başkan Yardımımız ve milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Mayıs ayı sonunda inşallah bir aksilik olmaz ise tamamlanacak. Hem Havalimanı, Hem Yeni Otogar ve Hızlı Tren Garı’nın birbirine yakın olması ve koordineli olması bizim belki de takip edeceğimiz en önemli projelerden bir tanesi olacak. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta çevre şehircilik çalıştayı yaptık ve orada Kahramanmaraş’ın en önemli sorunlarında bir tanesi çevre ve kentsel dönüşüm sorunu. Bu da hükümetimiz tarafından takip edilen ve bizler tarafından da sürekli üzerinde durulan bir mevzu. Eksik olan icraatların tamamlanması, çevresel sorunlarımızın hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulup projelerinin takibi ve kentsel dönüşümün Kahramanmaraş’ yakışır bir şekilde hayata geçirilmesi konusu en başta takip edeceğimiz konular olacak. Ben tekrar Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetimizin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlere de hayırlı olsun diyoruz. İnşallah bu propaganda döneminde de sizleri ziyaret edeceğiz. Herkesi tek tek ziyaret edeceğiz. Ben çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.