DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KGC Başkanı Kemal Sayın’ın Basın Bayramı Mesajı

Son Güncelleme :

24 Temmuz 2017 - 8:20

/ kez okundu.
KGC Başkanı Kemal Sayın’ın Basın Bayramı Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

SAYIN, BASIN TOPLUMUN GELİŞMESİNDE BÜYÜK ROL OYNAMAKTADIR

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın mesaj yayımladı.

Başkan Sayın, Türk basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz gününün Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını dile getirdi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, basının, çağdaş demokrasilerde iletişimin en güçlü araçlarından olup, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynayan vazgeçilmez temel unsurlardan biri olduğunu söyledi.

Çağdaş ve demokratik bir ülke olmanın temel dayanaklarından birisinin de bağımsız ve güçlü bir basına sahip olunması gerektiğini ifade eden Sayın, “24 Temmuz 1908 tarihinde basınımız üzerindeki sansürün kaldırılmasıyla, toplumumuzun gelişmesinde, çağdaşlaşmasında ve ilerlemesinde önemli mesafeler alınmış, demokratik ve çoğulcu yapının gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. 1908 yılında sansürün kaldırılışından itibaren geçen süre içerisinde basınımızda, ulusal ve yerel düzeyde çok önemli ilerleme ve gelişmeler olmuştur. Cumhuriyetimizin gelişiminde ve ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli bir görev alan basın mensuplarımızın kamuoyunun doğru bilgilendirmesi, yapılan hizmetlerin ve yaşanan problemlerin doğru ve tarafsız bir şekilde halka yansıtılması için gece gündüz demeden güç şartlar altında görevlerini büyük özveriyle ifa etmeleri de takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle gazeteci meslektaşlarımın basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü, olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.