DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kemal Karaküçük ile 4 İş Adamına…

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2016 - 6:54

/ kez okundu.
Kemal Karaküçük ile 4 İş Adamına…
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında aralarında eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ün de bulunduğu 5 iş adamı tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında aralarında eski Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıKemal Karaküçük’ün de bulunduğu 5 iş adamı tutuklandı. Ayrıca HDP İl Eş Başkanı Metin Gönülşen de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturmalar kapsamında Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan eski Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi OdasıBaşkanı Kemal Karaküçük ile M.Ç., R.A., E.K. ve R.A. isimli iş adamları, tutuklanarak cezaevine konuldu. Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan S.K. ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HDP İl Eş Başkanı Metin Gönülşen tutuklandı

Öte yandan, geçtiğimiz hafta HDP İl binasında Kahramanmaraş Terörle Mücadele ekiplerince yapılan aramalarda terör örgütü PKK’ya ait örgütsel dokümanların ele geçirilmesinin ardından gözaltına alınan HDP İl Eş Başkanı Metin Gönülşen, ‘silahlı terör örgütüne üye olma, örgütün propagandasını yapma, örgüte eleman kazandırma, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme’ suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.