DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KÇS Genel Müdüründen Pazarcık Belediyesine Ziyaret

Son Güncelleme :

12 Ocak 2016 - 15:36

/ kez okundu.
KÇS Genel Müdüründen Pazarcık Belediyesine Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,  Kahramanmaraş Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Erbaltacı’yı makamında ağırladı

Kipaş Holding kuruluşu olan Kahramanmaraş Çimento Beton Sanayi ve Madencilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Erbaltacı ile makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ bölgemizde faaliyetlerinde devam eden çimento sanayisi genel müdürü makamımıza nezaket ziyaretinde bulundular, kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.   İlçemizde hizmet veren ve faaliyet gösteren tüm fabrika, kurum, kuruluş ve işyeri sahipleri ve yöneticileriyle karşılıklı görüşler içerisindeyiz önemli olan pazarcık ilçemizin kalkınması bizlerde yöneticiler olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz genel müdürümüzle fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Bozdağ Belediye olarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ilçemizde ve Kahramanmaraş’ta yaşayan ve faaliyet gösteren herkesle istişare halindeyiz.  Kahramanmaraş Çimento Sanayisi Genel Müdürümüz Mustafa beyle de bu çerçevede karşılıklı ziyaretlerde bulunuyoruz. Nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum çalışmalarında kolaylıklar diliyorum“dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.