DOLAR 32,5852 % 0.16
EURO 35,0042 % -0.11
GRAM ALTIN 2.438,82 % 0,11
ÇEYREK A. 3.987,47 % 0,11
BITCOIN 64.650,16 1.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kazada Ölen Kız Kardeşler Toprağa Verildi

Son Güncelleme :

26 Aralık 2015 - 14:36

/ kez okundu.
Kazada Ölen Kız Kardeşler Toprağa Verildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde, cenaze törenine katıldıktan sonra Adana’ya dönerken Kozan’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 2 kız kardeş, toprağa verildi.

Adana’da oturan 58 yaşındaki Hayriye Karasakal, vefat eden bir yakınının cenaze törenine katılmak üzere dün Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine geldi. Cenaze töreninin ardından Hayriye Karasakal, yanına 53 yaşındaki kız kardeşi Fatma Avcı’yı da alarak Adana’ya gitmek üzere eşi Kazım Avcı’nın kullandığı otomobille yola çıktı. Ancak, Kazım Avcıyönetimindeki 42 DJU 07 plakalı otomobil, dün akşam Adana’nın Kozan ilçesi yakınlarında Hüseyin Demirci yönetimindeki 01 Z 0724 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan kız kardeşler Hayriye Karasakal ile Fatma Avcı yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.

AK PARTİLİ VEKİL CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan kız kardeşlerin cenazeleri otopsi işleminin ardındanAndırın Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bu sabah cenazeleri morgdan alınan kız kardeşler için Tufanpaşa Mahallesi’ndeki Konukevleri Camisi’nde tören düzenlendi. AK Parti Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı’nın baldızı da olan kız kardeşlerin cenaze namazına,AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile yakınları katıldı. Eski müftü olan AK Parti Milletvekili İmran Kılıç’ın da imamlık yaparak cenazelerden birinin namazını kıldırmasının ardından kız kardeşlerden Hayriye Karasakal ilçenin Altunboğa, Fatma Avcı ise Yeniköy mahalle mezarlıklarına defnedildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.