DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAZA’DA AĞIR YARALI OLAN SPORCU’DA ÖLDÜ

Son Güncelleme :

28 Şubat 2016 - 15:59

/ kez okundu.
KAZA’DA AĞIR YARALI OLAN SPORCU’DA ÖLDÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kayseri-Kahramanmaraş kara yolunda meydana gelen kazada Adıyaman Belediyespor Hentbol takımında oynayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sporcu yaşamını yitirdi. Kazada ölenlerin sayısı ikiye yükseldi.

MİDİBÜS İLE YOLA ÇIKTILAR

Türkiye Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı, ligdeki rakibi Kayseri Hentbol takımı ile karşılaşmak üzere 27 Şubat Cumartesi günü midibüs ile yola çıktı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

İ.Ü. yönetimindeki 02 LC 387 plakalı midibüs, Kayseri-Kahramanmaraş kara yolu Kayserisınırlarına girdikten sonra, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, devrildi.

AMBULANS HELİKOPTERDE CAN VERDİ

Midibüs içinde bulunan 13 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 21 yaşındaki Sadık Ü., ambulans helikopter ile hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Durumu ciddi olan 19 yaşındaki sporcu Ahmet Ö. ise, şehir merkezindeki hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Diğer 11 yaralı ise Sarız ve Pınarbaşı ilçelerindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

AĞIR YARALI SPORCU HAYATINI KAYBETTİ

Ahmet Ö., tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti. Böylelikle trafik kazasında hayatını kaybeden sporcu sayısı ise 2 oldu.

LİDERLİK MAÇI ERTELENDİ

Hentbol takımının ligde oynayacağı liderlik maçı ise ertelendi. Yaşanan üzücü trafik kazası sonrasında takımın ligdeki durumu ile ilgili Türkiye Hentbol Federasyonu’nun değerlendirme yapacağı öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.