DOLAR 32,5241 % 0.14
EURO 34,7318 % -0.02
GRAM ALTIN 2.487,88 % 0,14
ÇEYREK A. 4.067,68 % 0,14
BITCOIN 2.076.828 3.883
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kaynak, Şehit Ailelerin Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

13 Ağustos 2016 - 7:45

/ kez okundu.
Kaynak, Şehit Ailelerin Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ta, terörle mücadelede şehit düşen askerlerin ailelerini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak,Kahramanmaraş’ta, terörle mücadelede şehit düşen askerlerin ailelerini ziyaret etti.

Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, TBMM İçişleri Komisyonu BaşkanCelalettin Güvenç, AK Parti KahramanmaraşMilletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bazı ilçe belediyeleri ve parti yetkilileriyle ilk olarak Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi’nde şehit Jandarma Uzman Çavuş Salih Hayırsöz’ün ailesini ziyaret etti.

Burada düzenlenen dua programına katılan Kaynak, Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Hayısöz’ün eşi Fatma, annesi Esme ve babası Selman Hayırsöz’e taziye dileklerini iletti.

Daha sonra Türkoğlu ilçesinde, Şırnak’ın Uludere ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Tankçı Çavuş Ahmet Suna’nın ailesini ziyaret eden Kaynak, burada şehit ağabeyinin beresini takan 14 yaşındaki kardeşi Mehmet Suna ile sohbet etti.

Aileye taziyelerini ileten Kaynak, yapılan dua programına eşlik etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.