DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kayahan Hayatını Kaybetti

Son Güncelleme :

03 Nisan 2015 - 6:53

/ kez okundu.
Kayahan Hayatını Kaybetti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve birkaç gün önce yoğun bakıma alınan usta sanatçı Kayahan yaşamını yitirdi.

Türk müziğinin acı kaybı. Büyük UstaKayahan, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti.Kayahan, uzun süredir amansız hastalıkla boğuşuyordu. Kayahan’ın ölüm haberinin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

2 3

5

Kayahan’ın hayatını kaybettiği haberini ilk olarak şarkıcı Suat Suna duyurdu. Suat Sunatwitter hesabından “Bugün kara bir gün… Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta’sını… Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın…” diye yazdı.

3 MART’TAN BU YANA HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Yumuşak doku kanserine yakalanan ve kemoterapi gören Kayahan, 23 Mart’ta hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sanatçı, durumunun kötüleşmesi üzerine 25 Mart’ta yoğun bakıma alınmıştı.

Kayahan, 29 Mart’ta 66 yaşına girmişti.

KAYAHAN’IN HASTALIĞI

İlk olarak 1990’da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, Üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı. Uzun süredir tedavi gören usta sanatçı, amansız hastalığı malesef yenemedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.