DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KASKİ MOBİL’İN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

Son Güncelleme :

11 Ekim 2016 - 15:58

/ kez okundu.
KASKİ MOBİL’İN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Vatandaş odaklı hizmetlere devam eden KASKİ Genel Müdürlüğü mobil uygulamasını yenileyerek abone hizmet ağını genişletti.

Mobil Uygulama Yenilendi

‘’KASKİ Kahramanmaraş’’ isimli mobil uygulama yenilenerek abonelerin daha etkin kullanmasına imkân sağlandı. Yazılımı KASKİ Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personelince yapılan yeni uygulamada kolay kullanım dikkat çekiyor. Google Play Store’dan ücretsiz indirilebilen uygulamayla online ödeme, arıza bildirimi ve takibi işlemleri ve kaçak su ihbarı işlemleri yapabiliyor.Bunun yanında; abonelik hizmeti ile bilgilere, ödeme yerleri, su analiz sonuçları, su kesinti bilgileri, kurumun sosyal medya hesapları ve diğer kurumsal bilgilere de ulaşılabiliyor.

KASKİ’yi Sosyal Medya’dan Takip Edin

Günümüzde sosyal medyanın iletişimdeki öneminin farkında olan KASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal paylaşım sitelerinde kurum hesabını açarak kamuoyunu bu hesaplar üzerinden bilgilendiriyor. Su kesintileri ve kurumla ilgili diğer haberler, kurumun www.maraskaski.gov.tr adresli web sitesinin yanı sıra facebook ta www.facebook.com/maraskaski, twitter da www.twitter.com/maraskaski ve instagram da ise www.instagram.com/maraskaski adreslerinde bulunmaktadır.

Bunların yanında KASKİ Whatsapp hattını devreye alan KASKİ, bu kanal üzerinden arıza bildirimlerini alıyor. Vatandaşlar,arıza bildirimlerini fotoğraf, video veya konum göndererek kurumun 0530 896 01 46 numaralı KASKİ Whatsapp hattına bildirebiliyorlar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.