DOLAR 32,4456 % -0.03
EURO 34,8065 % 0
GRAM ALTIN 2.477,92 % 0,63
ÇEYREK A. 4.051,40 % 0,63
BITCOIN 2.026.989 -3.41
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kardeş kavgasının tarafı olmayacağız

Son Güncelleme :

22 Şubat 2015 - 16:20

/ kez okundu.
Kardeş kavgasının tarafı olmayacağız
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahraman Maraş eski il Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı: “Kardeş kavgasının tarafı olmayacağız”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahraman Maraş eski il Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı, şehit ülküdaşımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hunharca katledilmesinde terör örgütü PKK kadar ona yıllardır taviz üstüne taviz veren AKP’nin de sorumlu olduğunu söyledi. “Öfkemiz dağ gibi” diyen Bastırmacı, buna rağmen metanetlerini koruyacaklarını bildirdi. Bastırmacı “PKK ve ruh ikizi AKP’nin oyunlarına gelmeyeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de vurguladığı gibi, Türkiye’yi istikrarsızlığa itecek, kavga ve kaosa düşürecek her niyet ve teşebbüse mesafeli duracağız. Türk milleti ihanet ve cinayetlerin faturasını 7 Haziran’da şer ortaklarına çıkarılacaktır” dedi.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK’lı teröristler tarafından şehit edilmesini değerlendiren Bastırmacı, Cizre’yi, Şırnak’ı Yüksekova’yı dağdaki teröriste teslim eden AKP’nin, üniversite kampüsleri, okul koridorlarını da eşkiyanın şehirdeki uzantılarına teslim ettiğini söyledi. Molotof için kanun çıkardığını söyleyen iktidarın, eli silahlı teröristlere taviz üstüne taviz verdiğini belirten MHP Milletvekili aday adayı Bastırmacı şöyle devam etti: “Türkiye, sözün bittiği noktaya doğru günden güne savrulurken, yönetilemez, gelecekle ilgili öngörülemez bir hale hızla sürükleniyor. AKP, Ankara’da HDP, İmralı’da terörist başı ve Kandil’de eşkıya çetesiyle pazarlık yapıyor. Yaptığı jest ve verdiği tavizlerle elini güçlendirdiği hainler, saldırı ve tahriklerini her geçen gün arttırıyor. ‘Çözüm’ diyerek ülkenin çözülmesine, PKK’nın güçlenmesine zemin hazırlayanlardan, terör örgütüyle, ahlaksızca aynı kareye girenlerden er ya da geç bunun hesap sorulacaktır.”Mustafa Bastırmacı, iktidarın tavizkar politikalarından güç alan üniversite kampüslerinde yuvalanmış eli kanlı teröristlerin, yüreği vatan aşkıyla yanan fidanları katlettiğini belirtti. Bastırmacı, “Türkiye’ye yönelen tehdit çok büyük. Ey Türk titre ve kendine gel. Bu ihaneti, gör. Affetme, hesabını 7 Haziran’da sor.” dedi. Milliyetçi Hareketin şehidinin hak ve hukukunu sonuna kadar savunacağını belirten MHP eski il başkanı şöyle devam etti: “Milliyetçi-Ülkücü hareket bu güne kadar kutsal bildiği davası için birlerce şehit vermiştir. PKK’lı caniler tarafından hunharca katledilen Fırat reis, merhum Ruhi Kılıçkıran, Süleyman Özmen, Yusuf İmamoğlu, Dursun Önkuzu gittiği yoldan gitmiş, hayatının baharında şehadet şerbetini içmiştir. Kutlu dava için hayatını ortaya koyan 5 bin yiğidimizle birlikte Türk İslam Ülküsü son şehidi Fıratımızı da unutursak yüreğimiz kurusun. Kaybımız ne kadar ağır, hüznümüz ne kadar fazla, feryadımız ne kadar haklı olsa da sağduyu ve soğukkanlılığımızı muhafaza edeceğiz, kardeş kavgasının tarafı olmayacağız.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.