DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KARATUTLU BAŞVURUSUNU YAPTI

Son Güncelleme :

22 Şubat 2015 - 14:48

/ kez okundu.
KARATUTLU BAŞVURUSUNU YAPTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Özel Vatan Hastanesi doktorlarından ve aynı zamanda Ede Ajans yazarı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. İrfan Karatutlu 25. Dönem milletvekili aday adaylığı için AK Parti’ye resmi başvurusunu yaptı.

Şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç’un İl Başkanlığı döneminde İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve Siyaset Akademisi’nde Türkiye birinciliği derecesi de bulunan İrfan Karatutlu, aday adaylığı başvurusu için belirlenen son günde müracaatını yaptı.

AK Parti’nin Şekerdere Bulvarı üzerindeki il binasına gelen Dr. Karatutlu evraklarını İl Başkan Yardımcısı Av. Fırat Görgel’e teslim etti. Kendisine destek verenlerin hazır bulunduğu salonda bir konuşma yapan Dr. Karatutlu şunları ifade etti:

‘’Kapı Açılır Sen Yeter ki Vurmayı Bil! Ne Zaman? Bilmem.  Yeter ki O Kapıda Durmayı Bil!Sevgili mahallelim, çocukluk, okul ve siyaset arkadaşlarım,hısım akrabam,eşim dostum, hanımefendiler beyefendiler…

Allah razı olsun işinizi bıraktınız, aşınızı bıraktınız, evinizi, çoluğunuzu çocuğunuzu bıraktınız bize vakit ayırdınız en önemlisi de gönlünüzden bir yer ayırdınız burdasınız, sağolun varolun… Çocukluk arkadaşlarım 40 yıl önce birlikte oyun oynadığımız dükkanönünden kale dibinden, batıparktan. hoşgeldiniz… Okul arkadaşlarım Maraş imam lisesini birlikte okuduk, 35-40 senedir beraberiz. Çarşıbaşından,Sakaryadan,Acemliden, Akdereden, Mağralıdan, Serintepeden Deveciliden. hoşgeldiniz.. Hısım akrabalarım kardeşlerim, emmioğlu,halamın kızı, teyzeoğlu, enişteler.Yörükselimden,Kuyucaktan, Divanlıdan, Kümbetten, Tekkeden. Hoşgeldiniz..

Siyaset arkadaşlarım Göksundan, Afşin’den, Elbistan’dan Çağlayancerit’ten, Pazarcık’tan, Andırın’dan, Türkoğlu’ndan, Ekinözün’den, Nurhak’tan,  Bertiz’den, Hartlap’tan, Zeytin’den,Tekir’den, Kavlaklı’dan, Kürtül’den, Dereboğazından, hepiniz hoşgeldiniz.

BİZ BU ŞEHRİN İNSANIYIZ

Burada doğduk, büyüdük… Yıllardır her sabah bu şehrin tertemiz havasıyla uyanıyoruz. İşimiz gücümüz bu şehirde bizim. Bu şehrin yollarında, caddelerinde sokaklarında, çarşısında ,pazarında geziyoruz. Her köşesini bucağını biliyoruz. Kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. İşçimiz, aşçımız yok bizim. Ekmeğimizi bu şehirde kazanıp, burada harcıyoruz. Nasip olursa bu sehirde öleceğiz…  Maraş bir tarihtir, Maraş bir kültürdür, Maraş bir medeniyyettir,  Bu şehirde yaşayan Türk’üyle, Kürd’üyle, Alevisi Sünnisiyle, Çerkes, Çeçen Lazgisiyle, Muhaciriyle.

Bitlis, Diyarbakır Bingöl, Muş’lusuyla..Bugünde yeni misafirlerimiz suriyeli kardeşlerimizle Maraş Türkiyedir. Maraş bir dünyadır, dünya  bir Maraştır… Allah bu şehirde mutlu, mesut, müreffeh ve kardeşce yaşamayı nasıp etsin. Biz bir aileyiz.amacımız memleketimiz için daha iyii daha güzel işler nasıl yapılabilir onun peşindeyiz.

Hiçbirimizin aklında hesap kitap yok.Siyaseti şu olursa bu olur, bu olursa şu olur hesaplarıyla yapmadık. Hiç ikbal ve makam peşinde olmadık.Aç kalırız kaygısı taşımadık. Bugün eğer Allah nasip eder de sizin vekaletinizi alabilirsek yine diklenmeden dik duracağız.

MAKAM, MEVKİ, RANT,  PEŞİNDE KOŞTU DEDİRTMEYECEĞİZ.

Sizinle birlikte oturup sizinle birlikte kalkacağız. Soframızı çevremizi birlikte olduklarımızı değiştirmeyeceğiz. Vekil oldu diye etrafımızı kuşatacak çıkar maksatlı insanlara müsaade etmeyeceğiz. Sizinle tokalaşırken yüzünüze bakacağız. Size söz veriyoruz güçlünün, kuvvetlinin yanında olmayacağız. Ülkemiz için son 12 yılda çok yollar aşıldı.

NİYE SEVDİK BU İKTİDARI?

1) Halka dayandığı için. 2) Yeni bir gelecek, yeni bir umut vaat ettiği için.
3) Orta sınıfın yaşam kalitesini ikiye katladığı, ekonomik kalkınma ve büyüme atılımlarını başarıyla gerçekleştirdiği için. 4) Askeri vesayeti geriletip bürokraside yuvalanmış oligarşik yapıyı değiştirdiği için. 5)Etnik kimlikleri ifade etmeleri yolundaki engelleri kaldırdığı için 6) Her işin başı demokrasi anlaşıyışıyla yola çıktığı ve demokrasi dışı çabaların karşısında dik durduğu için. 7) Türkiye’yi uluslararası toplum nezdinde itibarlı bir konuma getirdiği için 8) Milli ve Manevi değerlerle uyumlu bir modernlik anlayışına imkan verdiği için

Yeter mi? Hayır. Şanslıyız, bizlere her alanda öncülük eden, aksiyon adamı bir liderimiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan… Beraberinde hayatını Türkiye ve Dünya meselelerinin çözümüne adamış bir ilim ve irfan adamı Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu. Bu gemide tayfaya ihtiyaç varsa bizde burdayız… Bugün her an tetikte olmamız gereken bir süreci yaşıyoruz.

BİRBİRİMİZİ AYIRMAK İSTEYEN KIRINTILAR MEVCUT

Hala bizleri birbirimizden ayırmak isteyen,ötekileştirmeye çalışan anlayışın kırıntıları mevcut. Bunlar kendi ikballeri için grup, cemaat, topluluk adı altında gerek yasal gerekse yasadışı örgütlenerek, sadece bizim dediklerimiz ve isteklerimiz olsun gayretindeler. Sadece bizim grubumuzdan insanların bir yerlere gelsin çabası içinde ki, ehliyet ve liyakate önem vermeyen tüm anlayışları kabul etmiyoruz.

ÖLÜMLER KARŞISINDA BATI SUSKUN

Etrafımız kan gölü. Müslümanlık adına taşeron örgütlerin yaşattığı vahşet artarak devam ediyor. İslam ülkeleri sahipsiz. Suriye’de gördük bunu. Mısır’da gördük. Ukrayna’nın bir kısmında kargaşa çıkaran Rusya’ya karşı ekonomik ve siyasi baskılarla Batı uygarlığının temsilcilerinin nasıl bir araya gelerek çözüm peşinde koştukların yakinen şahitiz. Suriye’de, Mısır’da, Libya’da yüzbinleri bulan ölümler karşısında Batı suskun. Yeni bir anayasa, yeni bir Türkiye, yeni bir medeniyyet anlayışına ihtiyacımız var.Taklitçiliği red eden, özgüveni sağlam, insanı önceleyen kadrolar tarafından inşa edilmeye çalışılan, ikram sahibi yeni Türkiyenin oluşturacağı medeniyyet. Birliğimizin devamı çok önemli. Bu dönemde bize ihtiyaç var, size ihtiyaç var, hepimize ihtiyaç var. Şairin dediği gibi; ”Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.. Hepinize saygılar sunarım. Allaha emanet olun.’’

DR. İRFAN KARATUTLU’NUN ÖZGEÇMİŞİ

1965 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Kahramanmaraş Albayrak İlkokulu ve Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesini bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden 1991 Yılında mezun oldu. Erzurum Karaçoban ilçesi’nde Sağlık Ocağı hekimliği ve ilçe Sağlık Grup Başkanlığı yaptı.Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık ocakları şube müdürlüğü,İl sağlık proje koordinatörlüğü ve sağlık müdüryardımcılığı, Şanlıurfa Kadın doğum ve çocuk hastanesinde başhekim Yardımcılığı yaptı. 1999-2003 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon eğitimini tamamladı. Kahramanmaraş-Türkoğlu Fizik tedavi hastanesinde Başhekim Yardımcılığı, Kütahya-Yoncalı Fizik Tedavi Hastanesinde başhekimlik yaptı.2008-2009 yıllarında Kahramanmaraş Spor Yönetim kurulu üyeliği, 2010-2011 yılları arasında Kahramanmaraş Tabip Odası başkanlığı yaptı. Siyasi tecrübesi 2009-2011 yılları arasında Ak Parti Kahramanmaraş il yönetim kurulu üyeliği Tanıtım medya dan sorumlu il başkan yardımcılığı yaptı. 2010 yılı Ak Parti Siyaset Akademesi Türkiye birincisi oldu.2011 yılı Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili a.adayı, 2014 kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkan a.adayı oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır. Özel vatan hastanesinde Fizik tedvi ve rehabilitasyon Uzman hekimi olarak çalışmaktadır. İyi düzeyde ingilizce orta düzeyde arapça ve almanca bilmektedir. Halen İstanbul Üniversitesinde Sosyoloji lisans eğitimine devam etmektedir. 

İRFAN KARATUTLU 18 İRFAN KARATUTLU İRFAN KARATUTLU 9 İRFAN KARATUTLU 12

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.