DOLAR 32,5096 % 0.27
EURO 34,6156 % 0.3
GRAM ALTIN 2.500,14 % 0,68
ÇEYREK A. 4.087,72 % 0,68
BITCOIN 2.068.109 -1.312
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Karamanlı-Ilıca Grup Yolu Tamamlandı

Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 7:27

/ kez okundu.
Karamanlı-Ilıca Grup Yolu Tamamlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Bertiz Karamanlı’dan Ilıca’ya ulaşımı sağlayan grup yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı. Karamanlı Muhtarı Bayrak, “Yol sorunumuz sonunda çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kış öncesi güzergahların bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor, asfalt serimi yapılıyor. Bu kapsamda Bertiz Karamanlı Mahallesi’nden Ilıca’ya ulaşım sağlayan 8 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışması tamamlandı.

8 Kilometrelik Güzergah

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ilk olarak bölgede genişletme ve dolgu çalışmaları gerçekleştirdi. Ardından 8 kilometrelik arter asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Gerçekleştirilen çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Karamanlı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Bayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Başkan Güngör’e Teşekkür

Bayrak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e Bertiz Bölgesi Karamanlı Mahallemizin yol sorununu dile getirdiğimizde derhal talimat vererek konu ile ilgilenilmesini istemişti. Karamanlı Mahallemiz ile Ilıca arasında ulaşımı kolaylaştıran 8 kilometrelik yolumuzda hem genişletme çalışmaları hem de asfalt çalışmaları tamamlanarak ulaşım hizmetine sunuldu. Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.