DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Karaman; “Gökşen’in Tecrübesine Güveniyoruz”

Son Güncelleme :

20 Mart 2015 - 11:56

/ kez okundu.
Karaman; “Gökşen’in Tecrübesine Güveniyoruz”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı dr. Gökhan Gökşen, Türkiye Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

 

Her istediğimizde ulaşabiliyoruz

Ziyarette konuşan dernek başkanı Yunus Karaman Dr. Gökşen’in tecrübesine güvendiklerini belirterek; “ Malumunuz bu hafta 18 Mart şehitler haftası. Ben bu vesileyle öncelikle bu toprakları Vatan Yapmak İçin seve seve canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gökhan beyin Bugünkü ziyareti her zamankinden daha farklı. Çünkü Gökhan Bey bizi ziyarete ilk kez gelmiyor. Onu çok yakından tanıyoruz. Her zaman bizimle beraber olan sıkıntımız, derdimiz olduğu zaman kapısını rahatlıkla çaldığımız bundan sonra’da çalabileceğimize inandığımız bir büyüğümüz.  Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.

Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz

Biz Kahramanmaraş olarak bu ülkenin kuruluşunda bu ülkenin ilk meşalesini yakan kahraman bir kentiz. Diyen Dr.Gökşen ise; “Bizleri burada misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz Kahramanmaraş olarak bu ülkenin kuruluşunda bu ülkenin ilk meşalesini yakan kahraman bir kentiz. Şehitlerimizin kanları ile gazilerimizin emekleri ile evlatlarını bu vatana veren ailelerin fedakarlığı ile kurulan bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkede böyle şerefli bir milletin temsilcisi olmak bizim taşıyabileceğimiz en büyük şereflerden birisidir. Bu topraklar için, bizlerin özgürlüğü için, bizlerin huzuru için, canlarını veren aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun diyorum. Çünkü onlar olmasaydı Ezan sesleri ile huzurlu bir ülkede yaşayamazdık.” Diye belirtti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.