DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Karaboğa; “Milletçe Uyanık olmalıyız”

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2016 - 15:36

/ kez okundu.
Karaboğa; “Milletçe Uyanık olmalıyız”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Karaboğa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ejder Karaboğa; “Feto/Paralel ihanet çetesi üyeleri, darbeciler milleti hedef alan bir kahpe tezgahı ortaya koymuşlardır. İktidarı, muhalefeti ayırmadan meclise bomba atarak, Milletin üstüne helikopterle kurşun yağdırarak, sanki tüm milletten öç alırcasına ve milli iradeyi düşman ilan ederek yapılan bu darbeden çok millete karşı açılan topyekun bir savaşla karşı karşıya kaldık. Bundan sonra Milletçe uyanık olmalıyız” dedi
Karaboğa, 15 Temmuz Fetö/paralel ihanet çetesinin yaptığı darbe hakkında ise şunları belirtti;
“Görülmüş bir şey değildir. Olaylar çok vahim, Dehşetle izliyorum. Bu darbeyi yapan Cuntacı zihniyet geçmişteki darbelerden çok farklı olarak sadece iktidarı hedef almayan aynı zamanda topyekun bir milleti hedef alan Kahpe bir tezgahı ortaya koymuşlardır. Daha önceki darbelerde hiç olmadığı şekilde milletin silahını millete doğrultarak havadan helikopterlerle sivil vatandaşın üzerine yağmur gibi mermi yağdırarak devletin bütün stratejik kurumlarını bombalayarak, sanki siz PKK ile nasıl savaşırsınız dercesine özel kuvvetleri kahpe bir oyunla bir araya getirerek üzerlerine güdümlü mermi göndermek suretiyle 47 kahraman özel harekâtçıyı bir anda şehit ederek ve yine iktidarı, muhalefeti ayırmadan meclise bomba atarak sanki tüm milletten öç alırcasına ve milli iradeyi düşman ilan ederek yapılan bu darbeden çok millete karşı açılan topyekun bir savaşla karşı karşıyayız. Bunu yapanları lanetliyorum. Bu tertibin içinde FETÖ/PARALEL İHANET ÇETESİNİN olduğu açıkça görülmektedir. Bunun dışında CIA’nın ve NATO’nun işbirlikçisi Başkaca çevrelerin olduğu da anlaşılmaktadır. Görülüyor ki batılı egemen güçlerle işbirliği yaparak Türk milletinin mukadderatına açıkça ihanet eden bir yapıyla karşı karşıyayız. Millet olarak bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Nitekim yurdun her bölgesinde yüce Türk Milleti olayı öğrenir öğrenmez ayağa kalkmış ve saat 23:00’ten itibaren meydanlarda toplanarak darbe girişiminin bulunduğu her yerde tanka topa karşı kararlı ve azimli bir duruş sergilemiş, devleti yönetenlerimiz başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet erkanı ve diğer kurumlardaki milli hassasiyet sahibi yetkililer hakla bir bütün olarak darbeye karşı koyma konusunda ciddi bir basiret ve cesaret ile karşı koyuş organize edilmiş ve tarihte örneğine az rastlanır şekilde bu hain plan ve darbe teşebbüsü milletçe püskürtülmüştür” dedi.

KARABOĞA; “OLAYLAR SIRASINDA EN DİKKAT ÇEKİCİ HUSUS KAHRAMAN HALKTIR”
Karaboğa, 15 Temmuz gecesi yapılan Kalkışma sırasında ve sonrasında en dikkatli hususun Darbeye karşı duran Kahraman Halk olduğunu belirterek şunları belirtti; “ Darbeye karşı duruşun gerçek kahramanı sokaktaki halktır ama o halkı cesaretlendirerek sokağa çağırarak onları darbeye karşı organize eden Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer bu konuda bir basiret ortaya konulmamış olsaydı halk cesaretlendirilmeseydi belki bu sonuç alınamayabilirdi. Ancak şunu unutmamak gerekir ki üzerlerindeki gömlekleri çıkartarak tankın egzozunu kapatmak suretiyle tankları teslim alan, sanayide çıraklık yapan gençlerin kahramanlıkları her türlü takdirin üzerindedir. Türk Milleti esareti kabul etmeyeceğini fert fert ortaya koymuştur. Yüze yakın yerde silahlarıyla paralel ihanet çetesi halkı taramıştır. Yaklaşık 247 şehidimiz var. Onlara Allahtan rahmet diliyorum. Bu darbeyi onların sayesinde önledik.

DARBENİN GİZLİ KAHRAMANI SAYIN DEVLET BAHÇELİDİR
Karaboğa; “ Ayrıca bu darbenin bana göre gizli kahramanı Sayın Devlet Bahçelidir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisinin lideri darbeyi önceden haber alarak hem Başbakanı hem de Cumhurbaşkanını arayarak darbe olacağını bildirmek istemiş ancak onlara ulaşamamıştır. Başbakan darbenin ilk saatlerinde kendisine döndüğünde de Hükümetin yanında olduğunu, darbeye karşı olduklarını, engellemek için her şeyi yapacaklarını, darbenin boyutları henüz ortaya çıkmadan açık yüreklilikle bildirmiş ve bu hususta da son derece kararlı ve tutarlı bir tutum izlemiş ve Ülkücülerin sok ağa çıkarak darbeye karşı ilk dalga kıran hareketi oluşturmasını sağlamıştır.
Yine Ana muhalefet lideri de darbeye karşı duruşta net tavır göstermiştir. Yani Millet olarak topyekun darbeye karşı duruşta hiç kimse tereddüt göstermemiştir. Bu Türk Milletinin devletin bekası söz konusu olduğunda İktidarı Muhalefeti ile birlikte siyasi farklılık gözetmeksizin bir anda tek vücut olabileceğinin açık göstergesidir. Geleceğe dair de bize umut veren bir olgudur.

KARABOĞA; “MİLLETÇE UYANIK OLMALIYIZ”
Karaboğa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ejder Karaboğa, milletçe uyanık olmalıyız diyerek bundan sonra nasıl davranılması gerektiği konusunda da şunları belirtti; “Tabi ki darbenin arkçıları olabilir buna karşı milletçe uyanık olmalıyız. Nitekim uyanığız, sokaktayız, Teyakkuz halinde her türlü olumsuz ihtimallere karşı da milletçe hazırlıklıyız. Devlette hükümette bu konuda son derece uyanık ve diğer ihtimallerin hesabını yapmaktadır.
Diğer taraftan millete karşı bu ihaneti yapanların darbe girişiminden değil vatana ihanetten yargılanmaları gerekir. İdamın vatana ihanet suçları için yeniden getirilmesi gerekir. İhanet edenlerin özellikle elebaşı Fetullah Gülen’in yurda getirilmesinin sağlanması gerekir. Darbenin tüm elebaşlarının da idamı gerekir.
Başka bir husus ise bu darbe girişiminin arka planındaki uluslar arası güçlerin varlığı tespit edilerek açıkça ilan edilmeli, devletin düşmanının kim ve kimler olduğu, yerli işbirlikçileri tek tek ifşa edilmeli ve topyekun bu yapı ve yapılara karşı milletçe mücadele etmeliyiz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.