DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAPLUMBAĞALAR YAŞAM ALANLARIN’DA

Son Güncelleme :

01 Haziran 2016 - 15:19

/ kez okundu.
KAPLUMBAĞALAR YAŞAM ALANLARIN’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi ‘Yine Bir İlk, Yine Türkoğlu Belediyesi’ yine bir projeye imza atıyor.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, en prestijli projelerinden biri olan kent meydanı çalışmaları kapsamında ilçe merkezinden geçen imalı deresi ıslah çalışmaları kapsamında derede içerisinde bulunan çok sayıda kaplumbağaları zarar vermeden  toplatılarak yeni yaşam alanı olarak doğal ortama su göletlerine tanışmıştır.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Türkoğlu Belediyesi olarak ‘ Yeni Bir İlk, Yine Türkoğlu Belediyesi’ adlı proje kapsamında kent meydanı çalışmaları neticesinde daha önce Türkoğlu  Belediyesi ve DSİ işbirliği ile başlattığımız İmalı Deresi ıslah çalışmaları kapsamında belediyemiz temizlik ekipleri tarafından dere içerisinde kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren çok sayıda Kaplumbağaları toplatıyoruz. Amacımız, kaplumbağaların doğal sağlıklı su göletlerini bırakıyoruz.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.