DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
GRAM ALTIN 2.491,69 % 0,29
ÇEYREK A. 4.073,91 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KAPAM’dan Değerler Eğitimi Çalıştayı

Son Güncelleme :

05 Ağustos 2017 - 9:24

/ kez okundu.
KAPAM’dan Değerler Eğitimi Çalıştayı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ekonomik, Siyasi, Sosyal ve Kültürel Politikalar Araştırma Merkezi Derneği tarafından “Milli Eğitim Müfredatında Değerler Eğitimi Çalıştayı” düzenlendi.

Kahramanmaraş Ekonomik, Siyasi, Sosyal ve Kültürel Politikalar Araştırma Merkezi Derneği (KAPAM) tarafından “Milli Eğitim Müfredatında Değerler Eğitimi Çalıştayı” düzenlendi.

Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen çalıştaya Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Eğitim Sen (TES), Türk Ocakları temsilcileriyle akademisyenler, öğretim üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Sunuculuğunu Eğitimci İsmail Yaşar’ın yaptığı programda, KAPAM Başkanı İbrahim Azkara, açılış konuşmasında: “Milli eğitimdeki müfredata ilişkin görüş alışverişi almak üzere öğretmenlerimizle bu programı düzenledik” dedi.

Azkara: “Bildiğiniz gibi eğitimin temel kaynağı insan ve insanı eğitirken de ana faktörümüz öğretmenlerimiz. Amacımız öğretmenlerimizin Milli Eğitim müfredatında ilişkin görüşlerini almak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için bu çalıştayı tertip etmiş bulunmaktayız” dedi.

Türk Eğtim Sen Şube Başkanı Ziya Yenipınar da, çalıştayın Kahramanmaraş’ta başlamış olmasını sevindirici bulduğunu ifade ederek, çocuklarımıza verilecek değerler eğitiminin vakıflara ya da derneklere mal edilmesinin büyük hata olduğuna dikkat çekerek, Milli Eğitim Müfredatına alınıp bakanlık tarafından verilmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Emekli Eğitimci Mehmet Tanır ise, yaptığı kısa konuşmasında çalıştaya emeği geçenlere teşekkür ederek, milli eğitimin değerler eğitimine önem vermesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Ülkücü Yazarları Derneği Genel Sekreteri Gazi Karabulut, yaptığı sunumla öğrencilere nasıl bir eğitim verilmesi gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

İki gün sürecek olan değerler eğitimi çalıştayında, Ülkücü Yazarları Derneği Genel Sekreteri Gazi Karabulut, katılımcılara bilgi ve birikimlerini aktardı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.