DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kan Ve Gözyaşlarının Dinmesini İstiyoruz

Son Güncelleme :

05 Şubat 2016 - 7:48

/ kez okundu.
Kan Ve Gözyaşlarının Dinmesini İstiyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, ülkenin savaş alanına dönmesini istemediklerini belirterek, “Biz sadece huzur ve barış istiyoruz” dedi.Ateş, düzenlediği basın toplantısında, ülkeye barış gelmed…

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, ülkenin savaş alanına dönmesini istemediklerini belirterek, “Biz sadece huzur ve barış istiyoruz” dedi.

Ateş, düzenlediği basın toplantısında, ülkeye barış gelmediği sürece hiçbir şeyin olmayacağını ifade ederek, “Her gün gencecik vatan evladımızı kaybediyoruz. Biz bu yaşanan terör olaylarını biran önce bitmesini istiyoruz. Bizim gündem maddemiz terör. Ülkede bu sorun bitmez ise hiçbir şey sağlıklı işleyemez. Bu ülkede hem Türk analar hem Kürt anaları kan ağlıyor” diye konuştu.

Dökülen kanların durmasını istediklerini söyleyen Ateş, şöyle devam etti:

“Evlatlarımız şehit olmasın istiyoruz. Doğudaki insanlarımızın güvenli bir şekilde yaşasın istiyoruz. Evler boşaltılmasın istiyoruz. Biz huzur ve barış istiyoruz. Biz ülkemizin savaş alanlarına dönsün istemiyoruz. Kan ve gözyaşının dinmesini istiyoruz. Biz teröre müzakerenin olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Kürt sorununun tek çözüm yeri TBMM’dir. Komşularımızla sorunsuz bir ülke olmak istiyoruz. Bunlar olmadığı sürece bu kan durmayacaktır. Siyasi istikrar ve barış gelmediği sürece hiçbir şey olmaz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.