DOLAR 32,5597 % 0.17
EURO 35,0473 % 0.02
GRAM ALTIN 2.439,45 % 0,13
ÇEYREK A. 3.988,50 % 0,13
BITCOIN 64.928,10 1.177
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kamuda çalışan taşeron işçi kardeşlerimizin sıkıntılarını biliyorum

Son Güncelleme :

11 Mart 2015 - 11:37

/ kez okundu.
Kamuda çalışan taşeron işçi kardeşlerimizin sıkıntılarını biliyorum
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Kamuda taşeron olarak görev yapan personellerin oluşturduğu Özsağlık İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi ve Hak İş Sendikası Kahramanmaraş İl Temsilciliğini  ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Arıkan son olarak Hak İş Konfederasyonu sendikalarına bağlı Hizmet İş sendikasını ziyaret etti. Sendika başkanları ve bazı sendika mensuplarıyla Mahmut Arıkan bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Murat Arifoğlu “Misafirimizi Kahramanmaraş çok yakından tanımaktadır. Sanayici ve İş Adamı Mahmut Arıkan sendikamızı ziyaret ederek bizi çok memnun ettiler, şeref verdiler. Allah’ın izniyle Arıkan abimizin bizleri temsil etmek amacıyla meclise girebileceğini düşünüyoruz. Kendisinin birçok destekçisi olduğunu biliyoruz ve bizde destekliyoruz. Kendisi yıllardır bu şehirde. Bütün sıkıntılarımızı biliyor. Bizim temennimiz Ankara’ya kısmet olurda giderse taşeron işçilerinin sorunlarını orada gündeme getirip çözümünü sağlamasıdır. İşçilerin haklarının verilmesi için mücadele etmesidir. Kendisi bu konuda elinden geleni yapacaktır, bundan da hiç şüphemiz yoktur” dedi.

Hak İş İl Başkanı Ömer Çınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arıkan’a başarılar diledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan ise üretmeden işsiz beklemenin ülke ekonomisine büyük zararlar verildiğinin bilindiğini söyledi. Arıkan; “Sendikaların toplum ve ülke için ne kadar önemli olduğunu en iyi bilenlerden birisi benim. Sendikalar dışarıdan sadece işçilerin menfaatlerini gözeten kuruluşlar olarak görünürler. Hâlbuki bunun yanında çok önemli başka görevleri de vardır. Sendikalar demokrasilerin olmazsa olmaz unsurlarıdır. İleri demokrasiye geçişin de en etkili aracıları yine sendikalar olacaktır. Türkiye bu günlere gelebildiyse ve vesayet rejiminden kurtulduysa burada sivil toplum kuruluşlarının ve tabi ki sendikaların büyük emekleri vardır. Ben yine her gittiğim yerde sivil toplum kuruluşlarıyla beraber görüş alışverişlerinde bulunacağım. Ülkemizin ve halkımızın menfaatleri yönünde çalışma yapacağım.” ifadelerinde bulundu ve sıcak karşılama için teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.