DOLAR 32,5663 % 0.15
EURO 34,8248 % 0.41
GRAM ALTIN 2.418,95 % -0,57
ÇEYREK A. 3.954,98 % -0,57
BITCOIN 66.137,60 0.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kalp Hastası Ambulans Helikopter ile Sevk Edildi

Son Güncelleme :

05 Kasım 2015 - 10:55

/ kez okundu.
Kalp Hastası Ambulans Helikopter ile Sevk Edildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye başvuran hasta için ambulans helikopter devreye girdi.

51 yaşındaki İsmet Şınık, göğsünün sol bölgesinde aniden ağrı hissedince, kendi otomobiliyle Elbistan Devlet Hastanesi’ne gitmek istedi. Hastaneye yakın bir bölgede ağrısı artan Şınık, aracını kullanamaz duruma geldi. Araçtan inip yaya olarak acil servise ulaşan Şınık, hemen müşahede altına alındı. Burada Şınık’a aort anevrizması hastalığı teşhisi kondu. Şınık’ın doktor kontrolünde ve acil olarak başka bir hastaneye sevk edilmesi kararlaştırıldı. Şınık’ın karayolu yerine daha hızlı ve doktor kontrolü imkanı sağlayan ambulans helikopterle sevkine karar verildi. Malatya’dan kalkan ambulans helikopter, Yatılı Bölge Okulu’nun bahçesine indi. Ambulansla getirilen hasta İsmet Şınık,Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne götürülmek üzere helikoptere alındı. Helikopter ambulans, yaklaşık 15 dakikalık bir yolculuğun ardından Kahramanmaraş’a ulaştı.

Diğer yandan eşinin ambulans helikopterle sevk edilişini yaşlı gözlerle izleyen eşi Sevim Şınık ise, bu imkanı tanıyan herkese teşekkür etti. Şınık, “Aniden rahatsızlandı. Göğsünde aniden şiddetli bir ağrı ve bir çarpıntı oldu. Arabayla hastaneye doğru yola çıkıyor. Hastaneye ulaşmadan arabayı bir yere park etmek zorunda kalıyor. Yürüyerek hastaneye geliyor. Şimdi Kahramanmaraş’a ambulans helikopterle sevk ediliyor. Bu büyük bir hizmet. Emeği geçenler herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.